0

Epäpätevästi etsivät pysyvää kiillotusta: 7 päivää Sally Hansen -värihoito Bronze Heijastus

August 9, 2022

Sally Hansen Värihoito Bronze Heijastus (7,99 dollaria)
Epäpätevästi etsimässä pysyviä puolalaisia ​​sarjoja, käytän erilaista kynsilakkaa seitsemän päivän ajan ja ottaa ennen ja jälkeen kuvia, jotka toimittavat tassun kunnon viikon aikana!

Ajattelen, että aion juosta dudiksi yksi näistä päivistä Sally Hansen -värihoidosta, koska Hei! – Milloin löydät koskaan kynsilakka, jossa jokainen. yksittäinen. kiillottaa. Yrität jatkuvasti toimittaa tavarat?

This week was certainly NOT that week, because Bronze reflection was one of the best-performing shades I’ve tried from color therapy so far. Minusta tuntuu, että sanon, että joka viikko väriterapia näinä päivinä (Hei, Karen rikki kirjaa paljon?), Mutta kun jotain kannattaa raata, aion rave siihen!

MAINOS

Pronssi heijastus, joka luettelot 7,99 dollaria, on kaikki mitä odotan löytävän Chanel Cult Nail -väristä (paitsi hinta, tietenkin). Se on hienompi kuin hieno mikro-glitteri, ja se on hämmästyttävä. Aivan kuten *, että *, se siirtyy vaaleanpunaisesta pronssista karpalolle, joka on rusikka, joka on ruusu kultaa voihtaan keltaiseen messinkiin. Se on kuin kaikki syksyn värit lehdet puristetaan pulloon. Ja ylhäällä se pois, voit käyttää sitä pelkästään – ja se näyttää tarkoituksellisesti pelkästään, eikä hajanaista tai huonosti pigmentoitua – tai voit mennä täysin läpinäkyväksi kuin tein näissä kuvissa. Se on niin joustava.

Näin se pysyi koko viikon ajan:

Päivä 1

Päivä 7

Käytin sitä kahdella tasolla samasta Smith & Cult Base Coat ja Top Coat, jota olen käyttänyt kaikkien kiillojen kanssa 7 päivän sarjassa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Teknisesti käytin tätä maniä kahdeksan koko päivän ajan tällä kertaa. Pronssi heijastus on peto!

Oh, ja kahden kuukauden harjoituksen jälkeen (Connor aloitti esikoulun, ja ainakin yksi henkilö pienessä perheessamme on ollut sairas milloin tahansa koko ajan, ei vitsi!), Olin vihdoin tarpeeksi hyvin palata takaisin Kuntosali tällä viikolla, ja minulla oli pronssi heijastus kynnet. Se oli niin joustava, että se kesti kolme brutaalista hiit-istuntoa, jossa oli täysin vapaita painoja, vedonlyöntiä, triceps-dips, jossa on taajuuskorjauspalkit ja jumalattomat määrät ja push-ups. Se on todella fantastinen 1) Kuinka nopeasti yksi putoaa muotoon ja 2) kuinka raa’at kuntosalilaitteet ovat Manissa.

Tämä rivi on niin hyvä, te.

Olen rikkonut, onko minun pitäisi etsiä toista pitkäkestoista kaavaa rakkautta varten Charm kokeilun nimessä tai kiinni väriterapia-linjalle. Mitä mieltä sinä olet? Kysely kynnet haluavat tietää.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S. T-G-I-F.