0

Kaksi menetelmää voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

May 9, 2023

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on Vanessa! Onnittelut, Vanessa! Jos menit, ei kuitenkaan voittanut tällä kertaa ympärillä, yritä yrittää, samoin kuin napsauttamalla juuri täällä mennä mihin tahansa jatkuvaan lahjoihin ennen jet.

Hei-Hei, sekä onnellinen lauantai, ihana ystävä! Minusta tuntuu epätavallisen perseeltä juuri nyt, mikä on outoa, koska aamupäivä ei ole tavallisesti minun hienointa päivääsi (olen onnekas, jos voin keskustella, mukaan lukien monosyllibiset vastaukset ennen 9), mutta epätavallisia tapahtumia nousen a Random energia energia, wheeeeee!

Minulla ei ole käsitettä täsmälleen, miten voin istua vielä autossa ja kuorma-autossa tänään … El Hub sekä ajetaan niin paljon kuin punaisi nähdä hänen vanhempansa, samoin kuin se on noin neljän tunnin ajomatka . Se on paljon lyhyempi kuin Tyynen valtameren matkalla, kun he asuivat Havaijilla, mutta se on edelleen vaellus.

MAINOS

Emme ole nähneet niitä jonkin aikaa, joten sen pitäisi olla hauskaa. Kehokseni välilehtiä, mutta hän totesi, että hänellä on jo suunnitelmia Beyonce ja Jay-Z: lla. ”

MAINOS

Mitä suunnitelmia sinulla on tälle päivälle? Mitä he ovat, toivon, että ne sisältävät tämän viikonloppuna Sephora Ecard Giveaway.

Mitä ihmiset sanovat …

“Hei Karen. Herranen aika! En voi uskoa voitoin! : O sanokaa kiitos sinulle niin paljon! Sinä, välilehdet sekä blogisi ovat hämmästyttäviä! Sano kiitos teille, että pidät minut ajan tasalle kaikesta kauneudesta ja tärkeämpää, jotta minua viihdytti! Pidä asiaa! Sano kiitos uudelleen. ”
–Jacqueline

“Kiitos niin paljon, Karen. Vain tilanteessa olette miettimässä, mitä sain sen kanssa, päätin mennä Clarisonic Mia-Olen halunnut sitä monta vuotta, ei kuitenkaan ole koskaan ostanut sitä hinnasta lähtien. Ecard avusti minulle lopulta ostaa sen! Odotan eteenpäin sen hyödyntämiseen. Kiitos taas!”
-Jeä

“Sulje etuovi! Omg Karen, olet tehnyt päiväni. Olen sairas sängyssä flunssa ja tämä on vain hautanut minua äärettömän !!!!!!!! BTW, olen se, joka lähetti sinut, että kuva minun mopsi peruukki muutaman viikon takaisin lol! Kiitos taas, rehellisesti, olen kaukana Giddy juuri nyt. ”
-Enkeli

“Herranen aika! Sano kiitos sinulle niin paljon Karen (ja tabs, tietenkin)! Arvostan todella tätä! Olin katseli Anastasia Brow lyijykynä Strawburnissa vastaamaan punaisia ​​hiuksia! ”
-CHELSEA (ja Jiji kissanpentu ja quincy pupu)

“Ei koskaan ennen olen ollut niin iloinen tarkastamaan sähköpostini juuri ennen nukkumaan! Sano kiitos sinulle niin, niin paljon! Nautin todella blogistasi sekä tarkastaa se lähes päivittäin! Kiitos taas! Tämä teki yöni! ”
-Melissa, Edmond, OK

“Hei Karen. Sano kiitos sinulle niin paljon, olen niin innoissaan, en ole koskaan voittanut mitään ennen. Nimeni on Hana … Olen juuri kääntynyt 25 (tänään on syntymäpäiväni!) Yay! Sano kiitos sinulle. ”
-Hana

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, joka sisältää 50 dollaria lähetetty mestari sähköpostitse (kansainväliset lukijat, voit valita 50 dollaria lähettämällä PayPalin sijaan).

On kaksi menetelmää päästä, samoin kuin voit tehdä molemmat kaksi mahdollisuutta voittaa. Ensinnäkin voit mennä jättämällä kommentin tämän viestin alareunassa, kommentti kaikesta, kuten, oletko koskaan löytänyt säätiön, joka vastaa ihoa täydellisesti? Kerro minulle muoti korut, joita käytät useimmiten. Mikä huulen väri käytit paljon lukiossa? Mitä haluat olla, kun kasvaa? Mikä on yksi meikki tai kauneus tuote, jota et voi jättää talon ilman? Pancakes: Buttermilk tai Fancy? – Saat idean.

Toiseksi voit mennä noudattamalla minua Twitterissä @karenmbB sekä uudelleentoimitus (RT), jotka noudattavat viestin:

Seuraa @KarenmbB sekä RT voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

Määräaika mennä Sunnuntaina 22. heinäkuuta 2012 klo 11:59 (PT).

Osallistujien täytyy mennä hyödyntämään voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja / tai Twitter-tiliä voittaaksesi.

Enintään kaksi (2) sisäänkäyntiä per henkilö – yksi tämän postin alareunassa olevista kommenteista sekä toinen merkintä Twitterin kautta osoitti minulle @karenmbB.

Kilpailu on kaikkien sellaisten ihmisten käytettävissä, jotka ovat saavuttaneet enemmistön iän alueellisten säädösten (18 Yhdysvaltoihin, joilla on nämä poikkeukset: Alabama sekä Nebraska, 19, Mississippi, 21).

Sephora EGIFT-sertifikaatit voidaan lunastaa vain internetissä samoin kuin ei kelpaa myymälöissä tai tarjolla ostolle tai lunastukseen Kanadassa. Maailmanlaajuiset voittajat voivat halutessaan korvata Sephora EGIFT -korttipalkinnon 50 dollaria lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseen PayPalin sijaan.

Välilehdet sekä minä (tähän mennessä kutsutaan “T-Money ja K-DAWG”) valitsee yhden (1) mestarin satunnaisesti sisäänkäynnistä joko tämän blogin alareunassa olevat kommentit, jotka julkaistaan ​​tai osoitettu @ KarenmbB Twitterissä.

Mestari paljastuu täällä 48 tunnin kuluessa määräajan kuluessa.

Mitätön, jos laissa kielletty.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

MAINOS

Kissat & Makeup SpartShIRT?

42 dollaria

Osta nyt

Karen

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on Vanessa! Onnittelut, Vanessa! Jos menit, ei kuitenkaan voittanut tällä kertaa ympärillä, yritä yrittää, samoin kuin napsauttamalla juuri täällä mennä mihin tahansa jatkuvaan lahjoihin ennen jet.