0

Charlie Rainbow Pegasus (ja erityinen vuosipäivä)

April 25, 2023

Ymmärrät tarkalleen, kuinka ihmiset ilmoittavat, että he tuntevat olevansa valtava nuori sydämessä, vaikka he ovat teknisesti aikuisia? Joo, uskon, että se on todellinen asia, koska tunsin nuorelta naamioilta aikuisena koko menetelmän 30-luvun alussa.

Ei ollut yksi hetki, jossa heräsin samoin kuin sanoi: “Voi, Gee! Olisiko ya katsoa sitä? Aivan kuinka viileä! Olen nyt aikuinen! ” Kuten perhonen, joka syntyy krysalisista.

MAINOS

Se tapahtui hitaasti muutaman vuoden ohjelman aikana …

Jopa ennen kuin aloin uskoa itsestäni aikuisena, minä vielä menin töihin sekä maksoi kuluni sekä teki rutiininomaisen aikuisen jazzin, mutta en koskaan mieluummin tuntui rehelliseksi aikuisena.

Sitten pari valtava elämä tapahtui. Ensimmäinen oli minun kaverini Jenin vanhemmat, jotka kulkevat pois, samoin kuin toinen oli El Hubin äiti saada syöpä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Youngster sydämessäni ei hävinnyt … mutta hänen oli annettava aikuisten Karen ottaa jonkin aikaa.

Joka kun jonkin aikaa, nuori Karen antaa minulle ymmärtää, että hän on edelleen potkiminen ympäri, kuten kun tyytyväinen tämän täytetyn sinisen Pegasuksen kanssa sateenkaaren kanssa.

Joo, tämä oli Ystävänpäivä läsnä El Hubista.

Vakavasti, ystäväni, jos voit, mennä naimisiin kaverin, joka ymmärtää, että saat fantastisen onnea sinistä Pegasusta, koska hänellä on sateenkaaren salama pultti hänen puskussaan.

Tämä lelu tuo minulle onnea (juuri teki riimi!). Olen nimittänyt hänen Charlie, samoin kuin täällä hän poseeraa sinulle kukkia.

P.S. TGIF!

P.P.S. Tänään – todella tämä äärimmäisen päivä – merkitsee meikkiä ja valituksen blogin virallista kahdeksan vuoden vuosipäivää.

Yup, kahdeksan vuotta takaisin tänään kirjoitin äärimmäisen ensimmäisen viestin.

10,223 artikkelia myöhemmin … Puhuimme vielä meikkiä sekä ylellisiä sateenkaaren leluja, joissa on salamapultit heidän tytstään, lol!

Ja olen edelleen kirjoittamalla “lol” sekä hyödyntämällä ellipsiä …

MAINOS

Pyhä sh * t, oikea!? Olen kirjoittanut paljon yli 10 200 artiklaa yli 2 900 päivää. En ymmärrä, jos minun täytyy olla hämmentynyt tai ylpeä!

Todennäköisesti vähän molempia …

Ymmärrätkö, mitä? Minulla on ollut hauskaa. Toivon, että olet myös.