0

Yhdeksän uuden Narsin huulikiilen värit

September 7, 2022

, jotka esittelevät yhdeksän uutta Narsin huulikiilua sekä yhdeksän uutta syytä loistaa!
NARS juuri lisäsi äskettäin yhdeksän uutta sävyä huulikiilen (24 dollaria) pitkän aikavälin linjaan, samoin kuin kyllä, muutamilla niistä on skandaalisia monikers.

Muuten hankala näkee valokuvan itsestäsi virnistää ei-valtavasti interwebzin kanssa sanoja “seksuaalinen sisältö” pään vieressä.

MAINOS

Um …
Outrage!

NARS OUTRAGE huulikiilto
Ymmärrät, mitä he sanovat, vaikka … ei pahoittelee.

Nars ei pahoittelee huulikiiltoa
Minulle tämän uuden viljelmän o ‘värejä ovat keskellä äänimerkki, marja sekä ruskeat sävyt. Nars kaatoi kaikki pigmentit seksuaaliseen sisältöön, kuumetta voittamaan, myyttiseen punaiseen, ei pahoittelee, pulssia samoin kuin minä tehdä, samoin kuin on niin paljon intensiteettiä, että he saattavat kulkea kiiltävän nestemäisen huulipunat.

Peukut pystyyn! Olen käyttänyt pulssia sekä myyttinen punainen eniten, tyypillisesti taupe tai kultainen ruskea eyeshadow.

Pelkällä puolella on kermainen koralliputkea (jota rakastan, erityisesti kerrostettu kevyen Coral Lippie), vaalea pastelli violetti värillinen minua (bluh, paskulu) sekä kultainen glitter seksikäs aika (joka on Grrritty).

Paran kurssille nämä eivät hajua tai makua kuin mikään, samoin kuin kaava on maltillisesti paksu, mutta ei goop-y tai tahmea. He tuntevat paljon, kuten Mac-liplassit sekä Chanel Glossimer IMO, jota pidän.

Nars pulsion huulikiilto
Nars myyttinen punainen kiilto
Nars Fever Beat Lip Gloss
NARS Väri minua huulikiilto
Nars Sexy Time Lip kiilto
Nars kuin minä tee huulikiilto

MAINOS

Onko sinulla edullisia NARS huulikiilto? Tästä erästä täältä, katso mitä haluat?

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen