0

Lauantai Surfing, 16. kesäkuuta 2018

August 14, 2022

Jos kaikki ruokasi ilmestyi näin! ?
Jos jokainen ateria oli taideteos, joka on höystettyä syötäviä kukkia, uskon voimakkaasti, että tien raivo loppuu, kun ymmärrämme sen, samoin kuin jokainen Web-kommentti jokaisesta maailman uutissivustosta, olisi poikkeuksellisen siviili ja kohtelias nyt .

Tarkoitan … Katsokaa tätä paahtoleipää. Se on kuin taide. Kuinka et voi nauttia kauneudessaan? vain katselee sitä tekee minut onnellisemmaksi …

MAINOS

Se on rikottajuusto, samoin kuin ne ovat mansikoita, pistaasipähkinät, hunaja, sekä mitä Creekside leipomo Novatoossa (jossa sain sen toisen päivän) Puhelut “syötävät kasvistot”.

En ole varma, millaisia ​​kukkia nämä ovat … Jos tiedät, älä ole ujo. Hook A Wanna-olla puutarhaviljelys!

Aion tehdä tämän aamiaiseksi heti kun löydän maukkaita syöviä? Kukat … ei tänään. Tänä aamuna saan alas Eggon vohveleilla maapähkinävoilla sekä rusinoilla päällä (aamiainen mestareista).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Whatcha ottaa aamiaisen tänä aamuna? Ymmärrä, etten tuomitse sinua, jos hengität ruokaa lukemalla tämän viikon lauantai surffaus tarinoita. Minä nousen jyrkän pedon? Joka aamu, sekä peto etenee riehua elämäni kanssa, kunnes se saa ruokaa vatsaansa.

Ymmärsitkö, että nämä poistavat huulipunat korkit olivat asia? En ole, mutta oletan, että voit ostaa ne korvaamaan läpinäkymättömät standardi-ongelmat läpinäkyvät korkit sekä ne ovat saatavilla eri kokoisina eri tuotemerkkeihin.

Kyllä, on Mac yksi. ? Mind blown!

Toivotan, että olisin uskonut tästä, koska olen todennäköisesti viettänyt kolme vuotta elämässäni avaamisen ohjelmasta sekä sulkemaan huulipunan korkkia löytää oikea väri, jos lisään koko ajan, jonka olen käyttänyt.

Kuten, se on ripsiväri sauva. Kuinka korkea teknologia voi olla …? No, ilmeisesti Chanelin uusin sauva uudelle tilavuudelle Révolution de Chanel ripsiväri tuntuu melko hienosti.

Ensinnäkin se on ensimmäinen ripsiväri, joka on 3D-tulostin. Clumpingin estämiseksi puhtaalla on hunajakennorakenne, joka on suunniteltu hitaasti siphon ulos ripsiväri, joten se ei kaikki kiirehtiä kerralla.

Jos etsit tehtävää Indie Beauty Bizissa, tässä on tarina siitä, kuinka kauneus yrittäjät palkkaavat ihmisiä heidän yrityksilleen.

Vaikka naisten määrä, jotka ovat käynnissä Yhdysvalloissa, ja täsmentävät kumoamista tulevissa 2018 keskikokoisissa vaaleissa, ovat ylittäneet aiempina vuosina, tiedotusvälineet vaativat edelleen kritiikkiä, mitä he ovat yllään …

“Politiikassa on edelleen totta, että ellei miesten pukea ole normaalista – rypistynyt, värjätty tai suorastaan ​​epätavallinen – niiden vaatteet eivät yleensä ole kritiikki. Chintan Desai, joka on käynnissä kongressissa Arkansasissa, tiivisti sen hyvin silloin, kun hän koostuu minulle: “En ole koskaan, ei kerran, kysyttiin tai oli vaatekaappi kommentoinut kampanjan polun aikana.”

“Naisten saalis on se, että vaikka he näyttävät pukeutuneiksi ammattimaisesti, he ovat edelleen yksityisiä tarkkailemaan. Oscar de la Renta tunnetuin arvosteli Michelle Obaman neuletakkia, kun hän tyytyväinen Queen Elizabeth II: n kanssa huolimatta totuudesta, että hänen vaatteensa oli täysin “koodi”.

– Racked.com

Yo. Siitä lähtien, kun muutin jalkani käytännön litteä äiti kengät, jalkini vaihtoehtoni ei ole ollut kauheaa mielenkiintoista, mutta Day-um, nämä keskinkertaiset sandaalit, joilla on varpaat, ovat yhtä hirvittävää, jopa minulle.

Olen todella kuin Carisa Janes, Tiimalasin kosmetiikan toimitusjohtaja. Haastattelin häntä kerran, samoin kuin hän oli erittäin viileä.
Tässä on juuri sitä, miten hän nelinkertaistui myynnin pyörimällä 1 miljoonan dollarin pakkauksen lopettamisen valtava menestys.

Älä stompit bitisi viime kauden Pradan kengät, hunaja, sekä pöly pois Ye Olde Bend sekä Snap, koska Reese Witherspoon tulee takaisin laillisesti vaalealle 3.

JOO! ?

Totuus? Olen ambivalentti laillisesti blondi 2, mutta olen katsonut ensimmäistä kertaa enemmän kuin voin laskea. I luuuuurves se.

Ja vaikka olemme laillisesti vaaleattomia, tämä tarina paljastaa kahdeksan takana-kohtauksia temppuja elokuvasta. Kuten, ymmärsitkö, että sen oli tarkoitus asettaa Stanfordille Palo Alto -alueella samoin kuin lopullinen valmistumispaikka (joka kuvaili Englannissa, koska Reese oli kuvannut jotain muuta tuolloin) oli viime hetken muutos, Joten se ei ollut alkuperäinen loppu?

Niin paljon hauskoja faktoja!

Sovittu.

Katsokaa kauneutta vankiloiden takana

When a household muumuu comes full circle…

Oh, as well as if you occur to have any type of other innovative toast topping suggestions, please let me know, since I cannot eat one more piece of avocado toast. I just CAN’T DO IT.

MAINOS

(Well…yes I can, however you understand what I mean.)

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen