0

Makeup ja kauneus blogi maanantaina kysely, vol. 559

August 9, 2022

Tehdään tämä, babe!

Joten … Mikä on maanantai-kysely?

Erinomainen kysymys! Se ei ole, toisin kuin sen nimi, todellinen kysely, kuten bittinen Clicky-painikkeilla. Se on vain luettelo viidestä tai vähemmän satunnaisesta huolenaiheesta, jonka olen julkaissut tämän blogin joka maanantaiaamuna aikaisempien neljänneksen vuosien ajan (vuodesta 2007). Pidän lukemasta vastauksiasi, samoin kuin se auttaa minua saamaan viikon pois suuresta alusta. ?

1. Goofy tai vakava?

Typerä.

2. HELLA SHARP Instagram Brows tai Hella Sharp Instagram Contour? (OH, samoin kuin “ei” ei ole vaihtoehto. Sinun täytyy valita yksi.)

Ough … Minun täytyy mennä kulmilla, vaikka katson Ott, koska Instagram Contour on minulle vielä enemmän OTT. (Vihje: Oletko koskaan nähnyt aitoa elämän luurankoa?)

MAINOS

3. Matte punainen huulipuna tai vääriä ripset?

Vau. OK, koska ripset ovat ohut juuri nyt, samoin kuin en halua vaaraa vahingossa vetää heidät ulos vääristyneistä, minä valitsen mattapään huulipunan … vaikka nämä reunat raikkaat sekä jopa Kipu @SS: ssä.

4. Mitä sinulla on lounas tänään?

Yksi niistä kauppias Joen juusto pizzat kukkakaali kuori. (He maistuvat aitoa pizzaa, vannon!)

5. Jotain työpöydälläsi?

Revlon kerma varjo yhdistelmä sain viime viikolla Ulta.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Jos se ei ole rikki …

Istuin eilen meikkiä, samoin kuin säteilevä pronssi BECCA-innoittanut etsiä viides päivä peräkkäin.

Tämä sai minut uskoen allekirjoituksesta, joista olen ilmeisesti tällä hetkellä … Oletko koskaan uskonut allekirjoituksen ulkoasua vai onko sinulla yksi meow? Olen kaikki kehittymässä sekä muuttamalla (erityisesti tänä vuonna, koska yksi “teemastaan” vuodelle 2019 on muutos), mutta jos ymmärsin jo, mikä toimii minulle, miksi ei pysy sitä jonkin aikaa? Niin monet tyyliset kuvakkeet tekevät sen, niin miksi emme voi rutiinia folk? Ariana Grande sai korkean poni. Anna WinTour on käyttänyt tätä täsmälleen samaa kypärää ROP: tä vuosia, samoin kuin minun coolnessin asiakkaan pyhimys, Stevie Nicks, on ollut kevyt koko boho-witchy asia ajankohdan jälkeen!

Oletko koskaan usko allekirjoituksen hyväksymisestä? Toisin kuin merkittävä usko (a.k.a. välilehti), minun ei olisi hullu lehmää sekä epäilyttävää kulmaa. Jos olisin vahinkovakuutusvaatimus yksi juuri nyt, se olisi pronssi sekä säteily la J. lo!

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

MAINOS

Karen

P.S. Huolehdi! Täällä he kopioivat / liitä vastauksiin kommentissa. Keskustele pian.

1. Goofy tai vakava?
2. Instagram-kulma tai instagram contour (ja “ei” ei ole vaihtoehto, sinun täytyy valita yksi)?
3. Matte punainen huulipuna tai vääriä ripset?
4. Mitä sinulla on lounas tänään?
5. Jotain työpöydälläsi?