0

Tyttö täyttää Curl: Uusi Chanel Le Tilace de Chanel ripsiväri herättää silmäripsien jännitystä tässä ripsiväri harrastaja

July 16, 2023

Uusi Chanel Le Tilace de Chanel ripsiväri Noirissa
Kuka sanoo, että meikki ei voi vaikuttaa säähän?

Chanelin uusin ripsiväri tekee täsmälleen sen. Kun aallon sen pääni ulkona, pilvet osa, auringonvalon säteet sateen alas ja kaukaiset trumpet alkavat pelata.

MAINOS

LOL! Vakavasti, en ole vitsailussa.

Toinen tapa, olen parhaillaan täytettäväksi, että uusi sterilite 4-laatikko tote, kerroin sinulle. Olen täyttänyt sen meikki- ja kauneudenhoitotuotteilla, joita aion käyttää tyypillisesti – standbys – niin, että minulla on mukava, järjestetty joukko olennaisia ​​yhdestä paikasta.

No, minun vain korvasi kuusi muuta ripsiväriä putkea toteaa tällä uudella Chanel.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Nyt se on rakkaus.

Se on uusi 30 dollaria Chanel Le Tilace de Chanel ripsiväri, ja se on saatavilla yhdellä varjolla nimeltä Noir.

Seuraavan kerran minun täytyy nousta ylös ja päästä ulos ovesta ennen aamunkoittoa varhaisen lennon saalis, tämä on meikkipussissani. Ei epäilystäkään.

Jet Black ja rakennettu rohkeasti, mutta tyylikäs, ripsi näyttää yhdestä kerroksesta, Le Tilace de Chanel paksuus, pidentää ja erottaa.

Joten se on yksi niistä meikkiä kolminkertaisista uhista …

Hiilimustat pigmentit Halaus ripset mustalla kissanvärissä, kun taas kaava, runsaasti Camelia-öljyä, ravitsee ja kosteuttaa näitä pieniä ripsien karvoja.

Buxom Brush harjakset lyhyillä, nubby stubs. Se on uusi muotoilu Chanelille, joista he kutsuvat heidän “lumihiutaleesteensa”, ja sen pitäisi rakentaa suurempia ripsiä perusteellisesti, nopeasti viimeistely jokaisen ripsien juuresta kärkeen.

Käytin Dickens pois siitä viime viikonloppuna, ja sanalla “Bam!” Yksi kerros tuottaa rehevän ripset, joita rakastan, ilman clumping, tahraus tai hilseily, ja kaava pitää käpertyä taivaalla koko päivän.

Se muistuttaa minua YSL Faux CILS: stä, paitsi hieman parempaa pituutta. Ja jossa Faux Cils pyrkii keskittymään enemmän äänenvoimakkuudelle juurilla, Le Tavano jakaa sen tasaisemmin ripsien varrella.

Ne ovat minun paljaat ripset ylhäällä PIC, ja minä yllään yksi kerros Chanel Le tilavuutta alareunassa

En näe sitä nyt … Se on suuren matkan aamu Cannesiin. Hälytys Rips sinua suosikki toistuva unelma (yksi, jossa Jeremy varovasti harjaa hiukset voimakkailla sormenpäillä).

Voi ei! Väärä unelma. Se on minun.

Koska emme aio mennä lentokentälle paljain (höyhen linnut, ja siksi rakastan ya!), Käytät sävytettyä kosteusvoidetta, alle silmälasit, kerma punastua ja jauhetta. Sitten täytät rintasi, käpertyä ripset ja kohdella heitä takki Le Tilac de Chanel.

Kun tulemme lentokentälle, se on vielä pimeää! – Mutta kukaan ei koskaan arvata, että olemme loppuneet. Kaikki he näkevät ovat kaksi laaja-eyed, pensaita tyttöjä. Turvallisuuden tarkistuspisteessä virkamies näyttää tieltäsi ja ihmettelee “, miten heck hän näyttää niin varuilta näiden hirvitysvalot?”

Tietenkin mahdollisuus frolicking ranskalaiselle rannalle Jeremy Rennerin kanssa (yllään vaarallisesti alhainen roikkuva lauta shortsit) voisi olla jotain tekemistä sen kanssa, mutta sillä on varmasti ainakin jotain tekemistä Le Tilace de Chanelin kanssa.

Hinta: $ 30
AVAILABILITY: available now on Chanel counters and coming soon to chanel.com
MAKEUP and beauty blog RATING: A+ (expensive but perfect in every way)

Cheesy cute or cheesy cheese?

Question of paramount importance for you! — what do you think of these call to action Kate Spade bags?

MAINOS

I peeped them online this morning, and I’m not quite sure how I feel. I love clever wordplay, but I dunno about these…

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen