0

Viime hetken isäpäivän lahjaideoita Sephora

February 14, 2023

Isänpäivä on tunnin päässä (se on tänä sunnuntaina, Ack!) Ja Purr tavallinen, olen sekoitus löytää isäni lahjaksi.

Onko se vain minulle, vai onko yllättäen vaikea tehdä ostoksia Dudes?

MAINOS

En koskaan tiedä mitä saada isäni. Hänellä on enemmän kuin tarpeeksi taskulamppuja, sukkia, radioita ja taskuveitsiä, joten mielestäni tänä vuonna saan hänet jotain, joka liittyy miesten hoitoon.

Luulen, että voisin aina pudota takaisin teknisen gadgetin tai oluen tapauksessa (ja siellä on aina naudanliha jerky). Jokainen niistä tekisi hänestä todella onnelliseksi, mutta hän tuntui aina kuin parranajo kermaa tai Köln.

Mielestäni useimmat kaverit – ainakin elämässäni – kuten se, kun he saavat hoitoa lahjoja, koska he ovat sellaisia ​​asioita, joita he eivät koskaan osta itseään.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Rehellisesti, en tiedä … Se on vain teoria.

Anywho! Pysähdyin Sephora tänä iltapäivänä katsomaan ympärillesi. Seuraavassa on muutamia viime hetken isäpäivän kauneutta koskevia lahjaideoita …

Ihonhoitopakkaukset ja parranajosarjat

Ihonhoitopakkaukset ja parranajosarjat ovat aina hyvä paikka aloittaa. Luulen isäni halu rakastaa täydellistä parranajopakettia Anthony (65 dollaria), jossa on kasvopesuaine, pre-ajeliöljy, parranajo kerma ja ajelun jälkeen ja Jack Black Sarts ($ 24-55) näyttää jotain eniten Isät haluavat myös.

Tuoksu

Jos isäsi koskaan pukeutuu Kölnistä, kuten minun tekee (hän ​​on melko tuoksu Junkie), yksi Sephora’s monista tuoksupaketeista voisi tehdä hyvän lahjan.

Olen ajatellut saada pops johtava mies Köln Sampler, joka sisältää suosittuja miesten tuoksuja (Burberry Brit Rhythm Men, Giorgio Armani Acqua di Gio, Gucci Guilty Pour Homme, Hugo Boss Boss Pullotettu, John Varvatos Artisan Acqua, Laco Eau de Lacoste, Paco Rabanne Invictus, Prada Luna Rossa, Ralph Lauren Polo Red And Yves Saint Laurent L’Homme), pullo, joka on parranajo, joka on hurskasteleva parranajo kerma ja voucher hyvä yhdelle täysikokoiselle Pullo minkä tahansa sarjan yksittäisistä tuoksuista (ilman lisämaksua!).

Tai saada isä kauneushoitopaketti …

Voit myös koota lahja eri tuotemerkkeistä, ja aina, kun teen tämän, yritän valita asioita, joita tiedän, että isä todella käyttää, kuten kosteutta, aurinkovoidetta, aftershave ja deodorantti.

Älä unohda Glamglow

Jos pops on seikkailunhaluinen, kun kyseessä on ihonhoito, kuinka pari asiaa Glamglowista? Heidän kasvonsa pesut ja naamarit toimivat myös kaverit …

Yksi sana: jalat

Ja jos et vain voi päättää lainkaan, kerron ya, et voi mennä pieleen jalkavoidetta.

Olen tosissani!

Pidän tästä l’occitane (28 dollaria).

MAINOS

Se näyttää sellaisesta dude-ish, eikö se? Se on uskomattoman kosteuttava, ja kun isä ei käytä sitä, voit käyttää sitä myös, lol! Joten se on yksi niistä lahjoista, jotka pitävät antamalla.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen