0

Bliss sai makeover! (Kyllä, kuuluisa 90-luvun ihonhoito sekä kuntokeskus brändi)

August 5, 2022

Pidä mielessä täsmälleen kuinka Hot Bliss Health Club oli palannut päivässä? Flashback vuoteen 1999 … Minä olin, stomp-kävely alas tuulinen kaduilla SF, jossa työskentelin laillisen avustajana. Missä tahansa minä menin, jätin polun mausteinen valkopippuria sekä veren oranssi minun herätä, kiitos siitä, että brändi sai vain makeover. The products, a few of which are classics that stuck around, as well as a few of which are newbies, are now offered at Target with new packaging, new formulas as well as lower prices. He ovat myös julmina kuin sans parabeeneja, ftalaatteja, SLS sekä SLES.

Seuraavassa on muutamia heistä, joita olen testanut viime aikoina …

MAINOS

Runollinen vahaus karvanpoisto (24 dollaria 5,3-oz: lle. Vahaa, muutama spatulasi sekä pullo ennen / post-vahaöljyä)

Tämä on paras kotona vahaussarja, jonka olen koskaan yrittänyt (ja olen kokeillut melko muutamia). Se ei ole sotkuinen, se on melko kivuton käyttää, se poistaa jopa vauvan vauvan karvoja, samoin kuin voit saada sen nopeasti.

Kuten tänä aamuna juuttunut kupin vahaksi mikroaaltouuni korkealle kolme minuuttia (30 sekunnin välein, se on kaikki ohjeet), hajosi sen sumea bittiäni, anna sen jäähtyä, sitten Riiiiiiiipii, että sucka pois. Nyt ei paljon enemmän “Stash! Se on aivan poissa.

Ja tämä toimii myös myös kulmassa sekä bikinin alueella. Se sisältää syvällisen hoidon, joka melko paljon kykyjä kaikkiin sisäpiirin ideoita, joita tarvitset ymmärtämään nopean, melko kivuton vahaa. Se on todella hyödyllistä, joten tarkistanut sen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

5 5 sydämestä.

Tiesitkö? Ajattelen tätä Pro Vihje: Otan tavallisesti kaksi advil noin tunti ennen vahausta (ottaa reunan off) …

Lemon & Sage virkistävä ruumiinpyyhkeet (8 dollaria 30 pyyhkeen pakkaukseen)

Nämä kertakäyttöiset ruumiinpyyhot pyyhkäisevät hiki, lika sekä öljy jättämään sinut ei-tahmea kaula (myös fantastinen kyynärpään sisäpuolelle sekä polvillesi), samoin kuin haju kuin sitruunan pudotus .

HSP: ksi (Hella hikinen henkilö), löydän nämä hyödylliset sekä virkistävät, mutta haluaisin heidät jopa paljon enemmän, jos heidät käärittiin yksilöllisesti (kuten hikoilla kosmetiikka).

4/5 sydämet.

Tiesitkö? Blissin mukaan nämä pyyhkeet koostuvat kohtuullisesta kasvipohjaisesta deodorantista, joka laskee entsyymit hajujen minimoimiseksi.

Makeup sulatuspyyhkeet (7 dollaria 30 pyyhkeelle)

Plussat: ? Nämä pyyhkeet todella nostavat kaiken, mukaan lukien vedenpitävä ripsiväri. ? Plus, ei öljyinen jäännös. ? Samoin plus, he eivät tee herkkä silmäni vettä, vaikka he koskettavat vesilinjaa.

Haittoja: ? Sinun täytyy laittaa takaisin siihen, kun käytät niitä (käännös: Sinun täytyy hiero ripset pikemminkin paljon) poistamaan vedenpitävä tavara. ? Pyyhkeet tuntevat myös kuiviksi.

3 5 sydämestä.

Tiesitkö? Nämä meikki sulatuspyyhkeet ovat öljytöntä sekä tuottaneet kaikki ihon tyypit.

Veri Orange & White Pepper Body Voi (12 dollaria 6,7-oz. Putki)

Tämä on melko paljon sama kuin vanha koulu versio, vain paljon halvempaa. Se on kohtalaisen kosteuttavaa sekä hajuja kuin pippuri oranssi sooda. Vanha oli $ 4.11 per unssi, samoin kuin nyt on $ 1,79 per unssi. Rakkaus!

Olen lisko henkilö sekä hyödyntää sitä kahdesti päivässä, kun aamulla sekä kun yöllä.

5 5 sydämestä.

Tiesitkö? Tämä kehon voita, kuten kaikki linjan tuotteet, on julma vapaa ja ei koostu parabeeneista, ftalaateista tai SLS: stä.

Sinun olosuhteesi hiukset pehmennysöljy & bump minimisaattori (22 dollaria 2-oz. Lasipullo, jossa on pisara))

Onko yksi vaatimus kevyestä, nopeasta absorboivasta öljystä naisen osille? Ei … Mutta se on hieno, jolla on fuzz, joka ei tunne kuin rapeat ramen nuudelit, samoin kuin Red Bikini Line Bumsin räjähdys, jonka sain parranajosta edullisen partakoneen kanssa on vähentynyt huomattavasti.

3 5 sydämestä.

Tiesitkö? Voit myös hyödyntää tätä kädet ja rinnassa, samoin kuin dudes voi hyödyntää sitä partallaan.

Bump Attendant Ingrown päästä eroon tyynyistä ($ 22, jossa on 25 tyynyä)

Olen iloinen nähdessäni, että Bliss piti nämä ympärillä. Käytin yhtä pad – yksi! – Punaisen punaisen, järkyttyneen karvan ympärillä, jotka rajat ylittävät bikinilinjani, samoin kuin ne menivät 24 tunnin kuluessa. Niin paljon kuin pidän täsmällisesti, kuinka tehokkaita nämä ovat kuitenkin, olen kuitenkin hieman irked, että he kasvattivat hintaan. Nyt he ovat 88 senttiä kohti pad sijaan 76. Booooo.

3 5 sydämestä.

Tiesitkö? Nämä tyynyt koostuvat sekä glykolisesta että salisyylihapon exfoliatorista.

Voi, se on rikas kehon kerma (20 dollaria 7-oz. Jar)

Tämä juttu haju, kuten eau de mahtava piiskaa, sekä kaivaa sen. It takes in quickly, as well as it’s just as moisturizing as the bliss Blood Orange Body Butter (comparable to Lubriderm or Aveeno).

3 5 sydämestä.

Tiesitkö? This is meant to leave behinD Sheer, valoisa hehku, mutta minun täytyy olla rehellinen … en näe sitä ihollani.

MAINOS

Onko sinulla mitään tyyppisiä muistoja Bliss tai Bliss Spa? Pidä mielessä yksi todella fantastinen päiväretki tyttöystäväni Jen sekä Cindy vuotta ja vuosia takaisin terveysklubiin SF: ssä, joka ei ole enää siellä (kylpylä), mitä ymmärrän.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen