0

Cool ja Casual, Macin kirkas persikka Royal Sunset Powder Blush kertoo olla kuluneet rannat

May 11, 2023

, joka on Mac Royal Sunset Blush ($ 21) posket …
Tuoteni mukaan Macin kuninkaallinen auringonlasku Blush olisi voinut mennä reitin prinsessa Tiaras / Tiny voileipiä / tukko Tweed, mutta sen sijaan se otti kiertotietä korkean teehen kadulla kohti rantaa Boho Babe Avenue.

Esittelyssä Royal Highness, Mac Royal Sunset Powder Blush ($ 21) …
Kirkas posket ja yllättävän leikkisä, kuninkaallinen auringonlasku rakentuu voimakkaiseen hämmästyttävään korallin huuhteluun. Macin kolmesta punustamisesta kaikki Orange Collection, mielestäni se on kirkkain, tasaisin (tekstuurin suhteen) ja sävyn hienoimmin.

MAINOS

Se on sellaista punastusta, jota käytän matala-avain rannalla häät, jossa vieraat ja häät puolue ovat paljain jaloin ja koirat ovat käynnissä keulakiinnikkeissä (Yippee!).

Casual ja hauska, tiedä mitä tarkoitan?

Royal Sunset Blush minun NC 42-iho

Ajattelen kuninkaallista auringonlaskua kuin nukkuja osui kokoelman Blush Crew. Ei sanota, että se on millään tavalla tylsää. Vain, että minulla ei ollut aavistustakaan, se olisi tämä rohkea ja kirkas, joka perustuu siihen, miten se näyttää pannusta.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Iholla, se suorastaan ​​sizzles.

Olen todella käytti sitä viime yönä. El Hub ja minä menin erittäin epämiellyttävään puoliväliin elokuvaan. Uncharacteristinen, koska emme yleensä pysy niin myöhään työllä.

Mutta teimme, ja se oli suuri! Näimme nyt, että näet minut (ajattelin, että se oli melko hyvä. Käytin kuninkaallisen auringonlaskun hiuksiani sotkuisissa aaltoissa, löi pariskunnalle ripsiväriä ja liukasta kaksinkertaista onnea kremesesheen huulillani.

Sitten annan El Hubille, että huuhtele posket oli kokonaan hänen yrityksensä, jota se oli enimmäkseen, mutta … Ya tietää. Blush auttoi vähän.

Shh …

Hinta: $ 21 0,21-unssin pannulla
Saatavuus: Käytettävissä nyt Mac-laskurit ja myös verkossa
Makeup and Beauty Blog Arvostelu: A- (Se on kirkas, vauva!)

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. Blush Baller Status Jos olet koskaan pukeutunut rehevän ripsien kanssa, kiiltävät huulet, rannalliset aallot (tai sotkuinen pulla), maxi mekko ja suuret vanteet!