0

Unsung Makeup Heroes: Dolce & Gabbana Peach Blush

April 23, 2023

yllään Dolce & Gabbana Peach Blush ($ 45) posket
Pari vuotta sitten käytin tätä punastua koko ajan. lähes päivittäin.

Dolce & Gabbana Peach oli hillini!

MAINOS

Itse asiassa nyt, kun ajattelen sitä, se on edelleen, ja jos minun olisi pitänyt sitoutua vain yhdelle punastumaan loppuelämäni (kauhu!), Tämä voisi olla se.

Poika, että varmasti olisi kova, vaikka … Joka päivä näyttää tuovan kauniin uuden pannun löytää / syödä.

Mutta olen aina palannut persikkaan. Se ei koskaan näytä väärennökseltä tai raskas. Ja se sekoittuu helposti, näyttää hyvältä kerrokselta Bronzerin tai yksin yksin, ja se kestää koko päivän.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Peach blushes, se on koko paketti siellä.

Tämä neutraali, matta persikka vaaleanpunainen luo luonnollisen näköisen posken huuhtelun laajalla valikoimalla ihon ääniä valolta tummalle, ja olen kovasti painettu löytää huulen väri, se ei toimi hyvin.

Olen usein miettinyt, jos muut punastut ystävät pitävät siitä niin paljon kuin minä, niin kun Dolce & Gabbanan uusi kansallinen taiteilija, kristillinen McCulloch, kutsui sitä yksi hänen kaikkien aikojensa, tunsin punastuneen validoinnin sävyn.

Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää joitain suosikki pysyviä kokoelmatuotteita useista erilaisista bodel beauty brändeistä.

Peach asuu Dolce & Gabbanan pysyvässä kokoelmassa ja se on nyt saatavilla laskurit ja verkossa. Se on 45 dollaria, joten se ei ole aivan halpaa, mutta se ei ole yllätys Dolce & Gabbanasta.

Se sanoi, jos etsit uutta punastusta rakkauteen, erityisesti matta persikka vaaleanpunainen, joka näyttää vaivatonta ihoa, anna sille pyyhkäise yksi näistä päivistä.

Hyvä mornin ‘!

Happy tiistai, makeiset. Se on kylmä yksi täällä North Bayn alueella. Missä auringonpaiste meni? Heräsin ylimääräistä aikaisin tänä aamuna, koska välilehdet päättivät kääntää vatsani ja rintani ihmeensä noin 5 a.m.

Tietue, 20 kiloa kissa käyttäen kehoa, kun ponnahduslauta on jolting way herätä.

Mutta minulla on kuppi kahvia täällä nyt edessäni, joten kaikki on hyvä.

MAINOS

Nauti muusta aamusta ja ihana päivä.

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen