0

[Suihkutiedostot] Hanki tuoretta elämänelimen öljyä sekä kehon kosteusemulsio suihkusi ihanteellinen MEOW

November 9, 2022

i * vain * haisteli käteni, samoin kuin se haisi aivan herkullisen.
Offs, tuore on ihonhoitolinja, hyvin ensinnäkin ja ennen kaikkea, mutta minulla on ylimääräinen kastike-kaliiperi, kuten minun kissan nainen sydämessäni tuoksuistaan.

Raikas elämä on minun mielestäni kaikista, mutta sokeri sitruuna kulkee lähellä toista.

MAINOS

Sitten hesperides greippi.

Ja sokeri Lychee.

Bah, kuka olen vitsi? Pidän niistä kaikista … mutta tuore elämä on se, jota käytän eniten. Se on ilmava, virkistävä, girly sekä ei nouse grilliin. Se on kuin kevyempi ristikko CHLOE sekä BYREDO GYPSY -vesi. Uskon, jos pidät jompaakumpaa näistä – tai jos pidät sitruuna tai sokeria tuoksut tai greippi tai lila ja / tai magnolia – pidät tästä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Käytin eau de parfum keväällä ja kesällä, mutta tajusin vain, että siellä on myös paljon muita tuoreita elinaineita, kuten kosteutta, öljyä sekä saippua …

Sano wha!?

Rock, että olen piilossa alla, tyydyttää valitukseni Besin. Valitus Besie, tyydyttää kalliota, jota olen ollut piilossa vuosia.

Dear, Fresh Life Body Lotion (23 dollaria 10.1 oz: lle) sekä tuoretta elämänelimen öljyä (48 dollaria 3,3 oz: lle), sano kiitos siitä, että voit tasoittaa minun jälkitason tuoksua peli.

VAROITUS: Kirkas sitruuna sekä paahteiset ruskeat sokerilmoitukset voivat houkutella sinua tai mikä tahansa yksilö instant läheisyyteen nibble kyynärvarrasi (puolella Huomaa: kumpikaan näistä ei ole luokiteltu syötäväksi). Kyllä, se tuntuu Hannibal Lecter-Y: n, mutta ihanteellisesti kukaan ei kannabalisoida raajoja.

Tuore Life Body Lotion Ainesosat:
Vesi, heksyydecanoli, heksyylidikyylilaurataa, butyleeniglykoli, polysorbaatti 60, sorbitaani-stearaatti, tuoksu, setyylialkoholi, butyrospermum parkii (shea voita), tokoferyyliasetaatti, askorbiinihappo, capryleeniglykoli, karbomeri, allantoiini, heksyyliglykoli, tetrasodium EDTA, natriumhydna, natriumhydna, natriumhydna, natriumhydna, natriumhydna, natriumhydna, natriumhydna, PEG-40 Contor Oil, BHT, fenoksietanoli, limonene, liinooli, sitral

Tuore elämänelinten öljyn ainesosat:
Prunus amygdalus dulcis (makea almond) öljy, helianthus annuus (auringonkukka) siemenöljy, prunus armeniaca (aprikoosi) ytimen öljy, simmondsia chinensis (jojoba) siemenöljy, passiflora Incarnata siemenöljy, Oenothera Biennis (Ilta Primrose) Oil, parfum (tuoksu) , Sakkaroosi asetaatti isobutyrate, panax ginseng juuruuute, lilium-kandidikas kukkauutteet, bht, tokoferoli, limonene, sitral

Sekä öljy että voide on melko kosteuttava, mutta öljy on paljon kosteuttavampaa kuin voide, joten jos raatt Lizardin ihmisten (Hei, SIS) maalla, uskon, että kehon öljy on paljon parempi valinta.

Tai voit ryöstää Karenin sekä tehdä mitä paljon haastavampaa kuin sen täytyy olla, samoin kuin sekoittaa öljy kosteusvoittoon kuin suihkuhuone Bruja!

Kummassakin tapauksessa, päädyt huutamaan niin hyvää.

MAINOS

5 5 sydämestä tuoretta Life Body Lotion / 5 ulos 5 sydämet tuoretta elämää

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen