0

Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki sekä kauneus blog maskot, vol. 700 !!!

April 28, 2022

Hänen kuninkaallinen huskess, hänen meowmainin päällikkö sekä yksittäinen suurin voima Kitty Supermodelingin historiassa. En välitä, mitä kukaan sanoo. Hän oli se, joka aloitti kaiken.

Tämä on sunnuntaisin 700. eristys välilehtien kanssa! Tabby poika oli täällä 552: lle.

MAINOS

Kaipaan häntä kalliisti. Valtavasti. Minä repiä vain uskoen siitä. Hän oli yhtä hyvin kuin aina, on kissan elämäni.

Tarkoitan, olen bloggaaminen täällä MBB: ssä vuodesta 2007 lähtien … Se on pitkä aika, samoin kuin ainoa syy, jonka olen tehnyt sen, tämä pitkä on välilehdet. Voin rehellisesti sanoa, että hän oli minun museo suurimman osan näistä vuosista. Hän oli suurempi kuin elämä, sekä minulle henkilökohtaisesti että täällä blogissa. Hän sai innovatiiviset mehut menossa. Hän teki mitä enemmän hauskaa, samoin kuin hän näytti nauttivan siitä. Hän piti huomiota. Hän piti ottaa kuvia kanssani, piti hugs samoin kuin vaihe suuntaan, vain piti itsensä, samoin kuin olisin hänen ympärillään.

Hän oli kumppani, luottamus, motivaationi sekä hienoin ystäväni. Olemme kypsyneet yhdessä ihmisinä (ja kissan). En koskaan muista häntä niin kauan kuin asun.

Ruusu

Rosie jatkaa huomattavaa tehtävää, joka ottaa välilehtien välilehtien (Chief Feline Officer) kielekkeiden, LLC: n välilehtien. Hänen luottoaan hän ei ole koskaan yrittänyt Upstage-välilehtiä. Hän ei ole yhtä intohimoinen Kitty-mallinnuksesta, koska välilehdet oli, koska hän on oma kissan henkilö, hänen kanssaan todella toivoo sekä unelmia.

Kunnioitan sekä arvostaa sitä hänestä.

MAINOS

Kiitos, Rosie, koska olet itse. Olet huono @ SS sekä makea, loistava tyttö. Pidän sinusta erittäin paljon.

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen