0

Sunnuntaisin välilehti kissa, meikki ja kauneus blog maskot, vol. 256

April 19, 2023

Joskus olen ehdottomasti hämmästynyt välilehdistä …

Hän on tuottavin kissa, jonka tiedän. Viimeisten 48 tunnin aikana hänellä oli tapaaminen ja tervehtii kauneusbi-sisäpiiriläisistä hänen kissan ranchilla lähellä Half Moon Bayä, yritti Crossfit ensimmäistä kertaa, juoksi puolen maraton, meni laitteistokauppaan saada tarvikkeita Hänen lintujen syöttölaitteilleen teki päivittäistavarakaupan viikolla (vaikka kaikki hän oli kastettu), piti puutarhaansa, lensi New Yorkiin työskentelemään Elle-lehden ja Macin kanssa. Aspiring Kitty malli Hanki iso tauko ja lopetti toisen luvun hänen muistelmaansa.

MAINOS

Kaikki, ja hän oli kotona ajoissa illalliselle.

Kuka on välilehti kissa? Noin kuusi vuotta sitten olen ystävällinen, kirpputon tabby kissa, jossa on huono matoja. Voisin nähdä, että hän laskenut vaikeina aikoina, mutta hänen syvällinen tietämys korkean muotin ja tavaratalon kosmetiikka johti minua uskomaan, että hän oli enemmän kuin silmä. Meistä tuli nopeat ystävät, ja nyt hän on itse asiassa pomo (ja onnistunut kitty malli).

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

MAINOS

P.S. Se on viimeinen lähtölaskenta! T-miinus viisi tuntia jäljellä päästä tänä viikonloppuna 50 dollaria Sephora E-lahjakortti Giveaway (klikkaa tästä), babe. Tämä voisi olla onnekas viikko.

P.P.S. Vau! Mikä viikonloppu … olen tyhjentynyt. Olen huolehtinut liiketoimintaa ennen matkaa Kauai myöhempää tällä viikolla (sai hienoja virkoja, mukaan lukien uudet erät minun meikkielämäni).

Nyt on aika rentoutua televisiossa loitsulle. Mitä olet katsellut viime aikoina? Mikä on nykyinen suosikki show?