0

Kaksi menetelmää voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

April 21, 2023

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on Clara! Onnittelut, Clarahttp: //www.makeupandBeautyblog.com/tag/giviaway/ “> Napsauta täällä mennä mihin tahansa jatkuviin giveawaysiin ennen jet.

Mikä on kantaan kakku aamiaiseksi? Olen istumassa täällä puolen arkki suklaakakku edessäni (jäljellä syntymäpäiväjuhla El Hub’s Coworkers heitti hänet), ja todellisuus kerrotaan, se näyttää paljon maukkaampaa kuin tyypillinen guel (eli kaurapuuro manteli maito).

Se on yksi niistä puhuvista kakkuista … ymmärrät ne. Tämä sanoo: “Ooh, Karen! Suklaakakku on mestarien aamiainen! ”

MAINOS

LOL! Näemme tarkalleen, kuinka kauan willpower kestää. Oletan noin viisi minuuttia tai ylös, kunnes kahvi täyttää panimon, riippuen siitä, kumpi tulee ensin.

Ja puhuvat kahvista, onko sinulla koskaan kahvia illallisen jälkeen? Toivon, haluaisin, mutta se pitää minut yöllä. Jos minulla on jotain kofeiinia illallisen jälkeen, se on suoraan unettomuus maata minulle.

Voi, mutta kahvi jälkiruoka on niin jumalallinen, eikö olekin?

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

No, oletan, että se ratkaisee sen. Minulla on kakku sekä kahvi aamiaiseksi tänään!

MAINOS

Haluaisitko pala? Mene tänä viikonloppuna Sephora Ecard Giveaway, samoin kuin menen sinut viipaleen.

Mitä ihmiset sanovat …

“Hei Karen. Herranen aika! En voi uskoa voitoin! : O sanokaa kiitos sinulle niin paljon! Sinä, välilehdet sekä blogisi ovat hämmästyttäviä! Sano kiitos teille, että pidät minut ajan tasalle kaikesta viehätyksestä sekä paljon tärkeämpää, jotta minua viihdytti! Pidä asiaa! Sano kiitos uudelleen. ”
–Jacqueline

“Kiitos niin paljon, Karen. Vain tilanteessa, jota olit miettinyt, mitä sain sen kanssa, päätin valita Clarisonic Mia-olen halunnut sitä monien vuosien ajan, ei kuitenkaan ole koskaan ostanut sitä hinnasta lähtien. Ecard avusti minulle lopulta ostaa sen! Odotan eteenpäin sen hyödyntämiseen. Kiitos taas!”
-Jeä

“Sulje etuovi! Omg Karen, olet tehnyt päiväni. Olen sairas sängyssä flunssa ja tämä on vain hautanut minua äärettömän !!!!!!!! BTW, olen se, joka lähetti sinulle tämän kuvan mopistani peruukki muutaman viikon takaisin lol! Kiitos taas, rehellisesti, olen nyt Giddy parhaiten. ”
-Enkeli

“Herranen aika! Sano kiitos sinulle niin paljon Karen (ja tabs, tietenkin)! Arvostan todella tätä! Olin katseli Anastasia Brow lyijykynä Strawburnissa vastaamaan punaisia ​​hiuksia! ”
-CHELSEA (ja Jiji kissanpentu ja quincy pupu)

“Ei koskaan ennen olen ollut niin iloinen tarkastamaan sähköpostini parhaiten ennen nukkumaanpanoa! Sano kiitos sinulle niin, niin paljon! Olen todella iloinen blogissasi sekä tarkastaa sen käytännössä päivittäin! Kiitos taas! Tämä teki yöni! ”
-Melissa, Edmond, OK

“Hei Karen. Sano kiitos sinulle niin paljon, olen niin innoissaan, en ole koskaan voittanut mitään ennen. Nimeni on Hana … Olen juuri kääntynyt 25 (tänään on syntymäpäiväni!) Yay! Sano kiitos sinulle. ”
-Hana

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, johon kuuluu $ 50 lähetetään mestari sähköpostitse (kansainväliset lukijat, voit valita 50 dollaria lähettämällä PayPalin sijaan).

On kaksi menetelmää päästä, samoin kuin voit tehdä molemmat kaksi mahdollisuutta voittaa. Ensinnäkin voit mennä jättämällä kommentin tämän viestin alareunassa, kommentti kaikesta, kuten, mikä on haluamasi jälkiruoka? Käytätkö erilaisia ​​meikkiä viikonloppuisin kuin viikon aikana? Oletko luonnollisesti urheilullinen? Oletko koskaan ymmärtänyt olympic urheilija? Mitkä ovat ensisijaiset olympialaiset? Valitsetkö kakku tai piirakka? – Saat idean.

Toiseksi voit mennä noudattamalla minua Twitterissä @karenmbB sekä uudelleentoimitus (RT), jotka noudattavat viestin:

Seuraa @KarenmbB sekä RT voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora!

Määräaika mennä on sunnuntai, 29. heinäkuuta 2012 klo 11:59 (PT).

Osallistujien pitäisi mennä hyödyntämään voimassa olevaa sähköpostiosoitetta ja / tai Twitter-tiliä voittaaksesi.

Enintään kaksi (2) sisäänkäyntiä per henkilö – yksi tämän viestin alareunassa olevista kommentteista sekä toinen merkintä Twitterissä käsitellään minulle @karenmbB.

Kilpailu on kaikkien sellaisten ihmisten käytettävissä, jotka ovat saavuttaneet enemmistön iän alueellisten säädösten (18 Yhdysvaltoihin, joilla on nämä poikkeukset: Alabama sekä Nebraska, 19, Mississippi, 21).

Sephora EGIFT-sertifikaatit voidaan lunastaa vain internetissä samoin kuin ei kelpaa myymälöissä tai tarjolla ostolle tai lunastukseen Kanadassa. Maailmanlaajuiset voittajat voivat halutessaan korvata Sephora EGIFT -korttipalkinnon 50 dollaria lähetetään suoraan sähköpostiosoitteeseen PayPalin sijaan.

Välilehdet sekä minä (tähän mennessä kutsutaan “T-Money ja K-DAWG”) valitsee yhden (1) mestarin satunnaisesti sisäänkäynnistä joko tämän blogin alareunassa oleviin kommentteihin, jotka julkaistaan ​​tai käsitellään @KarenmbB Twitterissä.

Mestari paljastuu juuri täälläOhut 48 tuntia määräaikaa.

Mitätön, jos laissa kielletty.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

Voittaja: Giveaway on suljettu nyt, samoin kuin mestari on Clara! Onnittelut, Clarahttp: //www.makeupandBeautyblog.com/tag/giviaway/ “> Napsauta täällä mennä mihin tahansa jatkuviin giveawaysiin ennen jet.