0

Uusi liian kohtaus Jingle koko tapa pop-out meikkipaletti jättää meikkiviestin sen jälkeen, kun äänimerkki

June 4, 2023

välilehdet ja “hänen” uusi kohtaavat Jingle aina pop-out meikkipaletti ja iPhone 5 -tapaus (25 dollaria)
Kaikille mielijoitteisille lemmikkieläinten avustajille ja / tai naisille (ja dudes), jotka asuvat hänen kissan ylimielisten tyrannisen käpälän alla … älä odota todella pitää söpö iPhone-kotelo, joka tulee liian kasvot pop-out meikkipaletti (25 dollaria).

Koska kun kissasi kaptin näkee suloisen vaaleanpunaisen ja kultaisen suunnittelun pohjimmiltaan, olet paahtoleipää. Hän väittää sen omaa nopeammin kuin voit sanoa: “Siri, mihin aikaan Petco sulkeutuu tänä iltana?”

MAINOS

Ha! Tein itseni nauramaan …

Tämä lahjapakkaus on kaikenlaisia ​​söpöjä! IPhone-kotelo (vain iPhone 5) on siisti kierre, mutta joo, siellä on myös meikkipaletti (joka taitavasti ponnahtaa).

Keskustele täydellisistä sileää koskevista stuffereista.

Ole varovainen piilottaa se meikki rakastava, muoti eteenpäin lemmikki; Muussa tapauksessa voit menettää sen. Ammu, minulla oli tapaus puhelimessani, mutta kaksi sekuntia, ennen kuin välilehdet väittivät sen itse.

Tällä hetkellä olen valmis korvaamalla nykyinen Kate Spade -puhelinkotelon tähän, sain tekstin välilehdistä, jotka lukevat, “Pysäytä pouting, Stracking 11 varjot, punastuminen, bronzer asap, thx.”

Mitä tabby haluaa, tabby saa (huokaus). Muistuta minua uudelleen, miksi olen kirjautunut tähän keikkaan …

Eyeshadow-värinä
Lisää luomivärit!
Eyeshadows (kaksi kaukaa vasemmalle) ja Bronzer ja punastuminen (kaukana)
Pawissani mittakaavassa …

Jingle kaikki tapa pop-out meikkipaletti lahjapakkaus on saatavilla nyt yksinomaan Sephora-myymälöissä ja Sephora.comissa.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen

P.S. TGIF!