0

Laura Mercier Color Dots ja Baked Blush Illuminé, saat glowing posket tytön impressionistimaalauksesta

November 16, 2022

impressionistiset posket: Laura Mercier Color Dots Sangriassa ja paistettu punastunut valaistus
Olen tyypillisesti innoittanut taidetta, kun valmistaudun aamulla – eikä aina nykytaiteen, à la Andy Warholin tai tunnettuja kuvia Twiggy – mutta joskus, kuten syvimmät ja tummimmat talven aikana, ajattelen a romaani tai tietty renessanssin maalaus ja yrittää luoda työn henkeä tai, jos se on muotokuva, aiheeseen ympäröivä hehku.

Joskus Laura Mercierin kanssa ajattelen impressionistisia maalauksia, eikä ole vaikeaa nähdä samankaltaisia ​​samankaltaisuuksia joidenkin Laura Mercierin mykistettyjen vihreiden, teräsbluesin ja rikas Sienna Brownsin ja Claude Monetin käyttämä väripaletti, eikö?

MAINOS

Se sopii minulle, koska rakastan sitä romanttisen huuhtelun niin lukuisia impressionistisia sankareita. Jos katsot reniorilta, olet varma, että hehkuva ruusu vaaleanpunainen, ja kun ihoni on sen monissa savetta tai vaalea talvikauden aikana, se on ulkonäkö, jota monet haluavat luoda blushin kanssa.

Kiitos uuden Laura Mercier -väripisteiden ($ 32) ja paistettua punastua valaistuksi Rose (42 dollaria), tulen hehkuvan kuin maalaus kuukausia.

Impressionistiset posket: väripisteet Sangriassa ja paistettu punastunut valaistus ruusu
Positiivisesti hehkuva Laura Mercier -väripisteiden ansiosta Sangriassa ja Baked Blush Illuminé Rose

Laura Mercierin värisävyt ovat uusia meikkilaskureita kesällä 2016 ja läheiset kolme sävyä – hedelmäpuristus, tequila auringonnousu ja sangria. Ne ovat kannettavia, pelkästään, mutta dynaamisia värejä, jotka ovat sekä huulia että poskiystävällisiä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Olen käyttänyt Sangriaa lajitteluna muille punastuneiksi.

Paistettu punastuu ja pronssi / illuminé-kompaktilla on jo kultti (muista, kun rituaali on tehty niin lukuisia aaltoja?), Joten ei ole mikään yllätys, että valaistus on ruusu, aivan yhtä uskomaton kuin sen esivahvistin.

Kuvattu upea paistettuja jauhetta sävyään, korostaa ja korostaa poskita, ruusu on täydentävä sekoitus viisi sävyä, jotka vaihtelevat kermasta rikas ruusu kulta, ja se antaa lämpimän hehkun, kun sitä käytetään joko kohokohtana tai punastuina. Se tuntuu erittäin sileältä, ja voin silti nähdä sen poskillani tuntien ja kulumisen jälkeen.

MAINOS

Olen käyttänyt Sangriaa ja nousi yhteen lähes joka päivä viikkoja. Sangria tarjoaa base-huuhteluni ja valaistussani Rose lisää kosketuksen impressionistinen hehku, joka auttaa minua näyttämään juuri palanneet spin tanssilattialla Moulin de la Galette.

Laura Mercier posket (L-R): Baked Blush Illuminé Rose- ja väripisteet Sangriassa levitettiin voimakkaasti sitten sekoitettiin
Cheek tuotteet näyttävät olevan vähiten pitkät kuluvat tuotteet minulle, joten on niin hyvä löytää geeli tai kerma-jauhe tuote, joka auttaa muita tuotteita pidempään ja näyttää myös upealta yksin. Rose on melko pitkä pitkäikäinen jopa ilman apua Sangrialta … joka on vain sanoa, että olen aivan kuten Laura Mercier nyt wowed nyt kuin olen koskaan ollut.

Joten, koneet meikki ja taide ystävät, mitkä ovat klassiset kirjallisuuden tai taiteen teokset, jotka innostavat meikkiäsi?