0

Hei, hienosäädetty kultainen! Voinko saada hissin Golden Shine Flecksista kauniissa Golden Bronzerissa? Kyllä, todellakin voin

April 7, 2023

täällä käytän Mac Fine-Tuned Golden Bronzing jauhe juuri minun poski …
Kuten välilehdet kissa, näytön tähti, vaihe ja kiiltävä aikakauslehti, Macin 25 dollaria hienosäätää Golden Bronzing Powder tekee kaiken, vahvistaa tanstia, mikä mahdollistaa minulle verkossa pois minun bronzed beach surfer babe unelmia (riippumatta siitä, että minä Vietä monia aikani minun työni edessä tietokoneen edessä) sekä muokkaamalla poskita, kuten Michelangelon veistetty marmori sekä savi. Olemme TALKIN ‘Real-Deal Contouring täällä.

Silmääni, se on pimein sekä monet voimakkaat lämpötilan nousevan kokoelman neljällä jauheen bronssereilla, joten se sopii erinomaisesti ihon sävyille NC42-ish sekä tummempi.

MAINOS

Niin hienostunut …
Golden Shine Flecks of Golden Shine Flavor Up Tämä syvä Golden Tan, jonka todennäköisesti olisi halunnut jopa ilman loistaa väriä, joka ei koskaan näytä mutainen, ruddy tai saastunut ihoni, mahdollisesti kultaisten aluston vuoksi.

Sanoitko, “HRMPF!” Kun sanoin: “Glitter?” Älä huoli. Mac ei liioi sitä tällä loistolla (ei sitä ole mitään luonnostaan ​​väärää, kun menee yli laidan glitteriin). Tämä ei ole bolllywood-kaliiperi-hohto, jota pidän.

Mac Fine-Tuned Golden NC42-iholla

Ei, fleckets hienosäätää Golden ovat mikroskooppisia. Olen todella todella huomaa heidät, kun tarkastelen huolellisesti valoa, mutta ne ovat siellä, mutta he työskentelevät taikuuttaan, lisäämällä ulottuvuutta sekä kiehtovaa ihoa, jotta se näyttävät paljon tuoretta, dynaamisempaa ja elossa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

MAINOS

Olen lurve tämän Bronzerin kanssa. Uskon, että se on tasainen upea, samoin kuin voin täysin nähdä, miksi Mac valittiin antamaan sille encore lämpö lämpötilan nousuun (se on jälleen edistäminen pitkän aikavälin linja).

Hinta: $ 25
Saatavuus: Rajoitettu painos (vaikka voit myös löytää sen Macin pitkän aikavälin riviin, ironisesti $ 1 vähemmän), joka on nyt Internetissä sekä MAC-laskurit 23. toukokuuta
Makeup ja Charm Blog Arvosana: A

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen