0

Tee nämä Tarte-sademetsä Sea Paletteista “osa maailmaa!”

December 29, 2022

käyttämällä Tarte Rainforest of the Sea Wip Wipeout -värin korjaaminen paletti, vesipohja ja Aquacealer, Eyeshadow-yhdistelmä sekä mikrolineri, Moonlight Highlighter sekä ylhäältä alas Drench Lip ripottele huulipuna
Aina kun uskon säännöllisesti upeita meikkituotteita … Olen aina kuva, että Ariel Meme laulaa kosmetiikan lisäämisen kokoelmaansa “Whoozits sekä What What Whatzitsin sijaan”

Se on jopa paljon enemmän mielessäni, kun katson täysin upeita Palettes Tarte julkaistiin uuden sademetsänsä meren kokoelmasta. Jokaisella on oma tyyli sekä sisältää peilin. He ovat meren tyylikäs Eau, niin oikein.

MAINOS

Meripalettien kolmen sademetsän kanssa – väri-korjaus ihon sävyn perfector, perinteinen nude-varjo yhdistelmä sekä upea korostus yhdistelmä – Tarte julkaisi myös vedenpitävä eyeliner (ohjelman takia, että sen on oltava vettä kestävä kokoelma).

Tartar RAINFOREST merelle Wipeout värikorjaus paletti, ihon tuikkunan valaistus yhdistelmä sekä Eyeshadow paletti
Sukellus ensimmäiseen tyylikkäästi Golden-palettiin, Tarton rajoitettu painos Wipeout Color Occoring -yhdistelmä (45 dollaria) koostuu kuudesta värikirvistyksestä sekä peitevoidetta. Värit Wipeout Technique -väriset korjaavat eri tavalla kuin BECCA: n värinkorjaus. Tartin kahva Kuvio on keltainen sekä ympäristöystävällinen, mikä tuntuu paljon enemmän lähestyttävä laajemmalle erilaiselle ihon sävyille.

Pidän siitä, että Tarte uskoi eteenpäin sekä sisälsi hyödyllisen hoidon ohjaamiseksi (SHOWM alla), jossa on suosituksia siitä, missä sijaintipaikka kukin sävy. Oranssi sävy # 1 on tarkoitus torjua pimeimpiä paikkoja kasvoilla, kun taas ympäristöystävällinen sävy # 2 neutraloi punoitusta, syvä sävy # 3 Määrittää sekä veistokset, # 5 kätkivät sekä keltainen sävy keskustassa kirkastaa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Näiden peitevoideiden johdonmukaisuus on samanlainen kuin Laura Mercierin paljon rakastettu temppu naamiointi-kaava (edullinen kaivoksen, jonka olen hankkinut aikaa ja aikaa uudelleen). Ne ovat vahamainen kuitenkin pehmentävä ja yksinkertainen sekoitus, samoin kuin pidän sekoitus sekä vastaavat kyvyt, että tämä yhdistelmä tarjoaa.

Valitettavasti siltä, ​​että yksinäinen peitevoide sävy on tarkoitus olla “yksi koko sopii kaikkiin”, samoin kuin se ei ehkä sovi kaikkiin ihon sävyihin tasapuolisesti.

Tarti-sademetsä merellä Wipeout Väri korjaus paletti
Tarti-sademetsä merellä Wipeout Väri korjaus paletti
Tartar RAINFOREST SEA Wipeout Väri korjaus Yhdistelmäsuosituslomake
Tarti-sademetsä merelle Wipeout värikorjaus yhdistelmä (vasemmalle oikealle): sävy 1, 2, 3, 4, 5 sekä keltainen keskus sävy

Minulla on pehmeä alue kaikille sävyille, vaikka teen normaalisti kohti neutraaleja sävyjä kohti, joten epäilemättä ei voi auttaa kuitenkin hyväksi upeasta upeasta sademetsästä Sephadow-yhdistelmästä (34 dollaria, erikoinen Sephora). Ei vain yhdistelmän ulkopuolella muistuttaa minua upeasta marmoridista paperista, mutta varjot sisällä se on paras päivittäisten sävyt, mukaan lukien kaksi tärkeää mattoa.

Täydellinen yhdistelmä sisältää aina mattavoitteen korostaaksesi sivuluun sekä mattaruskea sävy muiden sävyjen diffungoinnin sekoittaen. Tarte toimittaa myös minun kysyntään sekä jotkut upealla valikoimalla kuusi hohtavaa sävyä, jotka tuntevat olevansa sileä kuin voita, kun ne on valettu.

Omat henkilökohtaiset suosikit ovat täällä aalto ja meritähti, kaksi hohtavaa tainnuttamista, jotka muistuttavat minua aurinkoisista hiekasta sekä näyttävät upeilta, vaikka niitä käytetään kaikkialla kannet. (Kuka ei pidä siitä, kun varjo on monimutkainen, joka riittää näyttämään useita eri varjoja täsmälleen samanaikaisesti?)

Tarti-sademetsä Sea Eyeshadow -paletti
Tarti-sademetsä Sea Eyeshadow -paletti
Tarti-sademetsä merestä (vasemmalta oikealle): niin hieno mikrolineri, hiekka, merenneito, simpukana, aalto
Tarti-sademetsä merestä (vasemmalta oikealle): niin hieno mikrolineri, kuilut, riutta, meritähti, cove
Kolmas yhdistelmä Aqua Trio, ihon Twinkle valaistusyhdistelmä (42 dollaria), sisältää kolme säteilevä korostelija, joka korostaa cheekboneja niin upeasti kuin aurinko osuu rauhallisen vuorovesi uima-altaalle.

The left as well as ideal shades (Sunlight as well as Moonlight, respectively) are buttery smooth as well as pack a shimmering punch. The central shade, Filtered Light, seems to function likewise to the hourglass Ambient illumination Palettes; En kuitenkaan saa paljon hyötyä jauheesta.

I’ve been utilizing it as a setting powder, which seems to do the technique in terms of foundation longevity, however I don’t personally notice any type of general brightening.

Sunlight as well as Moonlight, on the other hand, are seriously the cat’s meow if youKuten korostetut poskibonit, jotka voivat myös kaksinkertaistaa taskulamppuja yöllä.

Rakastan niitä.

Tarti-sademetsä meri ihon Twinkle valaistuspaletti
Tarti-sademetsä meri ihon Twinkle valaistuspaletti
Tarti-sademetsä merkimästä Twinkle valaistus yhdistelmä (vasemmalle oikealle): auringonvalo, suodatettu kevyt kuunvalo
Lopuksi on Tarton pikku mikrolineri (22 dollaria), joka julkaistiin vain mustalla tämän kokoelman kanssa. Ajatus on melko pieni ja täsmällinen, samoin kuin vuoraus kestää samoin kuin kestää … Kaavan, olen muistutettu Kat von D: n mustekuljetuksesta Trooperissä, mutta applikaattori on niin erittäin vähän, että se on todennäköisin Paljon enemmän kuin Tom Fordin paljon haluttu kaksinkertainen vuoraus (joka sisältää korkeamman kustannustunnuksen).

Olen poikkeuksellisen tyytyväinen kaavaan – vedenpitävään, pitkäaikaiseen ja tahroja. Se hallitsee minkä tahansa meren tai syvänmeren sukellusta. Vaikka kausiluonteiset allergiot sekä vetiset silmät, kissan silmä siivet pysyvät koko ajan kauan. Hän voi olla vähän, mutta hän on kovaa!

Tarti-sademetsä merestä niin hieno mikrolineri

MAINOS

Sea-kokoelman sademetsä on yhtä valtava kuin valtameri (minulla on paljon arvioita tulemaan!), Sekä kun tunnen, että perustuotteet ovat upeita, huulet ovat kosteuttavia sekä jumalallisia, kuten Hyvin, kun harjat ovat tähtien, en usko, että kokoelmassa on jotain hienoa kuin paletteja sekä mikrolineri.

Näiden kanssa Tarte uskoi kaiken, samoin kuin tuntuu kuin Weap-Sea Goddess, kun käytän niitä.

Olisiko tämä oikea aika Troyn referenssin Helenille? Sweetheart on käytettävä Tartia, koska näillä tuotteilla jokainen yksilö voi olla tekeminen tuhannen alueen käyttöönottamiseksi!