0

14 päivää kiiltävä punainen! – Päivä 7: Matte oranssi punaiset huulet Tom Ford Cristiano

October 18, 2022

Oletko valmis 14 päivän raivoistuneen punaisena? Pysy viritettynä, kun tarkistamme huulanpunainen punainen? Lipsticks, huulen vuoraukset sekä kiiltävät päivittäin menetelmässamme? Ystävänpäivä.

Ei ole mitään arka tai coy fiery, oranssi punainen, erityisesti yksi läpinäkymätön ja matta kuin Tom Ford Cristiano. Uskon, että sillä on vähän vintage-vibe, joo? Kuten Betty Draper olisi mennyt hulluksi tämän lippien takaisin päivänä.

Olen huomannut, että oranssi punaiset huulipunat, varsinkin matta ne, kuten Cristiano, näyttävät ylimääräisiä elinvoimaisia, kun käytät niitä laivastonsinisellä tai denimilla. En aina koordinoi meikkiä ja vaatteitani, mutta jos vahva lausunto oranssi punainen on mukana, minä napata sininen puku tai paita, kun olen pukeutunut aamulla.

MAINOS

Uskon, että koko väriteoria … sininen ja oranssi ovat väripyörän vastakkaisilla puolilla, joten he ajatellut täydentäviä värejä. Ehkä siksi lämmin oranssi punainen sekä suuri sininen vain kokonaan toimii.

MAINOS

Minäkinkin, kuten pariliitos lämpimistä oranssi punaisista huulista, kuten näistä pronssi eyeshadow ja / tai eyeliner, jota käytän yläosassa. Uskon, että kaksi todella menee hyvin yhteen, kuten auringonlaskun värit.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen