0

Neutrogena Hydro parantaa hydratorisuojaa

September 30, 2022

Uusi Neutrogena Hydro Paranna Hydrating Concealers (12,99 dollaria kukin, saatavana viidessä sävyessä)
Hydraatio? Peitevoide? Hei, nimeni on Karen, ja haluan välittömästi kokeilla mitään ja kaiken, mitä kosteuttaa ja piilottaa tummat ympyrät.

Se on paljon elämässä, ja ehkä ainoa syy siihen, miksi olin asetettu tähän maahan – kokeilla jokainen alle-silmä peitevoide koskaan tehnyt miehen ja naisen ystävällinen.

MAINOS

Joten … halusin rakastaa uutta vesivoimaa Neutrogena, koska olen kaikki heidän hydro parantaa sävyä (vakavasti, se on yksi parhaista apteekki kasvot, joita olen koskaan yrittänyt), mutta Eh – se ei ole minun fave.

Kuten säätiö, se koostuu kosteuttava hyaluronihappo sekä erityinen kosteuttava ydin putken keskellä.

Kädensijan vasemmalla puolella ja yllään varjostimia 40 oikealla
Olen käyttänyt sitä pari kertaa niin pitkälle … kyllä, se tuntuu ja näyttää kevyt, joten se ei aio hengailla hienoissa viivoissasi tai katsoa kapettua ja ilmeistä (yay!), Mutta asia on … se ei ole … T todella kattaa hyvin paljon. Se on niin pelkkä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Swatches ylhäältä messukeskuksessa 10, valo 20, kevyt / väliaine 30, keskikokoinen 40 ja syvä 50
Pidän aivan alikotelojen peitelloista olla paljon läpinäkymätön. Kun laitoin hyvän summan silmäni alle, sisäinen ääni sanoo: “MoaaaArr.” Se myös suoraan katoaa, kun päivä kuluu.

Ainakin se ei ole liian kallista. Se on vain 12,99 dollaria. Jos olet utelias (on hyvä, jos luulet, että voit päästä pois pelkkä kattavuus), linjassa on viisi sävyä, ja ne ovat saatavilla apteekkillä ja verkossa nyt.

Kengät coywolfille

Minun täytyy saada coywolf kengät …

Hän on lähes vuosi vanha, ja jokainen yksittäinen kengät, jotka olen laittanut hänelle, hän vetää pois. Hän istuu siellä ja ottaa ne pois. Myös sukat.

Mutta nyt kun hän kävelee, haluan viedä hänet paljon enemmän tutkimaan kanssani, joten minun täytyy saada hänet kengät …

Hänellä on yksi pari Kitty Moccasinsistä, että hän sai lahjaksi jouluna, ja hän ei kindasorta ei voi ottaa niitä pois, mutta hän on lähes kasvanut heidät.

Tarkasin Carterin verkkosivuston ja näki nämä söpö pikku kitty kengät …

MAINOS

Jee! He ovat 50% pois tänään!

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen