0

Untrieds: Illamasquan puhtaus kynsilakka

May 31, 2022

On ollut jonkin aikaa, kun otetaan huomioon, että olen tehnyt Untrieds Nail Polish Post! Tänään tuodaan sinut illamasqua puhtaus.

Se on kuvattu Illamasquan sivustolla seuraavasti:

Persikka.

Uh, OK. lyhyt ja makea. Lisää tähän, sanoisin tämän ei pehmeä persikka, se on rohkea persikka, jos siellä on niin. Lähes neon persikka.

Saan ahdistusta aina, kun olen kohdannut pastellin creme kynsilakka sävy, koska tiedän todennäköisesti, minulla on haaste mahdollisesta röyhkeistä, kaljuista ja gooey kiillotuksista. Kuvittele, että iloni, kun otin ensimmäisen puhtauskerrokseni:

Ei aivan yksi takki ihme (OCW), mutta ei huono! Yllä näkyy vain yhdellä kerroksella, ei yläkerrosta. Alla on 2 takkia, ei yläkerroa:

Kaava on itsenäinen unelma – täällä se on normaalin yläkerroksen (Poshe) kanssa:

Kuten kaikkien Illamasqua-kynsilakkausten kanssa, neliön ulkokappale voidaan poistaa ja pienempi korkki tekee paljon helpompaa tarttua kiillotuksen levittämiseen.

Harja on ohuemmalla puolella, mutta se koskee ja tallettaa puolalaiset hyvin – ei raidat tai epätasaisuus.

Illamasqua kynsilakka maksaa $ 17 CAD (kun se oli saatavilla Hudsonin lahdella, nyt se on verkossa Illamasquan sivustosta, mutta CAD-hinnoittelu on naurettava 29,95 dollaria. Oletko vitsailemassa minua, illamasqua?) Jokainen pullo sisältää 15 ml tuotteen ja tehdään Australiassa.

Plussat:
• Richly pigmentoitu
• Itsensä tasoituskaava
• Jopa sileä sovellus (hämmästyttävä, kun otetaan huomioon pastellin creme sävy)
• siru kestävä
• pitkä kuluminen

Haittoja:
• On ostettava vain verkossa (ei-UKERERS)
• Ryydy (nyt paljon kalliimpia)

Stash Corness: 9/10

Jaa tämä:
Jaa

Napsauta Lähetä tämä ystävälle (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Pinterest (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Twitter (avautuu uudessa ikkunassa)
Klikkaa jakaa Tumblr (avautuu uudessa ikkunassa)

Klikkaa jakaa Reddit (avautuu uudessa ikkunassa)

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Untried: Illamasqua Poke Kynsilakka voi olla huomauttanut tästä blogista, että minulla on paljon kynsilakkauksia. Olen myös huomauttanut, että monet kynsilakkaani ovat epätarkoituksia tai kun kutsun heitä: Untried. Ja paljon minun Untried on illamasqua. Tänään tuodaan sinut Illamasqua POKE. Se on kuvattu …
2. huhtikuuta 2015Ain “Kauneus”

5 pastellin kynsilakka pitää pääsiäisen ja kevään teeman, ajattelin näyttelyn 5 pastellin kynsilakka minun stash: peukalo pinky: eSeie vaaleanpunainen-a-boo, revlon aprikoosi leivonnaiset, illamasqua Milf, Mary Kay Blue Lotus, Essence Lovely salaisuus. Essie vaaleanpunainen-a-boo # 793, jota kuvataan “pelkkä vaaleanpunainen, glittery kimallus” Essie’s …
6. huhtikuuta 2015 “Kauneus”

Illamasqua kynsilakkakokoelma MegaPosttodayn viesti on omistettu infinitalisti hankala Julijalle ja kunnioittaa Fivezero’s Megaposts. Yhdessä kommentista Julija kysyi minulta, kuinka paljon Illamasqua kiillotuista i omisti – Tein nopean laskentani laskentataulukostani ja vastaus oli: 47.: O (Korjaus, ainutlaatuinen …
27. lokakuuta 2015 “kauneus”