0

Sunnuntaisin välilehtien kissa, meikki sekä valitus blogi maskotti, vol. 496

October 27, 2022

Aurinkoinen keula valita aurinkoinen disposition. ?

Välilehdet olivat iloisia mielialalla kävellen tänä aamuna, ja miksi hän ei olisi? Aurinko on poissa, on olemassa Frisky Birds Chirping sekä sade viime viikolla teki nurmikon kukkulalla ylimääräistä herkullista.

MAINOS

Hän sai myös tonnikalan välipala viime yönä, koska olen tehnyt joitakin voileipiä, samoin kuin aina hurraa häntä.

Välilehdet näyttävät melko hämmästyttävistä keltaisesta keulalla, eikö hän?

Kyllä, hän valitsi sen. Kuitenkin se ei ollut juuri sen jälkeen, kun se oli järkevä kevään muotin näkökulmasta. Se on myös järkevää kielekkeiden osalta, kun kissan markkinat LLC -liiketoimintaturva, koska keltainen tarttuu ja tekee siitä paljon helpompaa minulle alueelle sekä tarjonta varmuuskopio, jos välilehdet joutuvat mihin tahansa vaikeuteen alueellisiin kissan huligaaneihin .

Tämä on mielenkiintoinen aika mennä kissan partioon, koska linnut ovat voimassa, samoin kuin muutamat niistä ovat gutsy, mies! He pääsevät lähelle! Välilehdet olivat melko suuret koukut hänen päivässään, samoin kuin en olisi järkyttynyt, jos hänellä on vielä tehokas voima.

Yksi lintu kun olimme saatavilla tänään laskeutui noin viisi metrin päässä, samoin kuin en yleensä pidä kiinni hihnasta, joka on 10 metriä pitkä, koska välilehdet ymmärtävät ja eivät yritä vetää enää pois, jotta Lintu oli hyvin tehokas tabby riskivyöhyke.

MAINOS

Tabs säästää häntä, vaikka … tällä kertaa. ?

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen