0

Unsung Makeup Heroes: Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter Mukautettava ihon Booster

October 15, 2022

Charlotte Tilbury Hollywood virheetön
Mikä on unung meikki sankari? Minulle se on vallitseva aliarvostettu meikki Morsel, pysyvä keräystuote, joka juoksee monien meikin ystävien tutka-näytön alla, mutta säännöllisesti rocks minun maailmaani. Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää joitain suosikeistani.

Jotkut ihmiset, karvainen hämähäkki, julkinen puhuminen tai vahingossa farting äänekkäästi pienissä ikkunoissa tiloissa tärkeiden työkokousten aikana ovat heidän pahimpien painajaistensa tavaraa.

Minun painajainen skenaario? Elämä ilman kaikkia. . Säätiöt.

MAINOS

Kyllä, tiedän, elämä (luultavasti) jatkuu, jos meillä ei ollut HELLA-vaihtoehtoja hehkuva ihoa, mutta – ja kysyn tarkoita tätä kaikessa vilpittömässä mielessä – mikä olisi kohta? Missä hauskaa siinä?

Viimeisin “on hän vai eikö hän yllään meikkiä?” Rakkaus on Charlotte Tilbury virheetön suodatin muokattavissa oleva kompleksin tehostin, ja kun käytän sitä tuntuu, että olen elävä, hengitys, todellinen elämän versio Instagram, koska sh * t hämärtää kaiken. Vakavasti, mitä huokoset?

“Löydä upouusi vallankumouksellinen luokka kasvojen meikkiä Hollywoodin virheettömän suodattimen kanssa. Tämä on oltava muokattavissa oleva kompleksin tehoste on kasvonpohjaisen monipuolisuus, jossa mega-watt hehku ja suosikki digitaalisen suodattimen täydelliset ominaisuudet. Valitse hehkutasosi suodattimen meikki valaisemaan ihosi vain missä haluat sen säteilevän ihon. ”

– CharlotteTetilbury.com

Barely-there-kattavuus on myös – kuten lapset sanovat – kohdalla, ja glesening, opaalinen hehku näyttää kirjaimellisesti valaistu.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ok, lopetan …

Se on dramaattisesti Dewy-viimeistely – jopa Chewier kuin Mac Face & Body tai L’Oreal True Match LUMI – ja jotkut voivat kutsua sitä rajalle hikistä.

Mutta pidän siitä.

Joskus aion mattaa se alas kevyellä pölytyksellä Mac mineralisoida SkinFinish Natural tai Mac mineralisoida löysä, ja voit myös mattaa se alas sekoittamalla sen suosikki matta nestemäisen säätiön tai matta sävytetty kosteusvoide (koska se on hyvä tuo myös).

Olen Mac NC42 ja käytä Shade 5 ruskea.
Flash!

5 ruskea luonnollisessa valossa

MAINOS

Olen pukeutunut tätä kuumina päivinä, ja se on täydellinen. Vähän kevyesti, joten en tunne, että käytän mitään, ja se pysyy laittaa!

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen