0

Unsung Makeup Heroes: Laura Mercier Secret Brightening Powder

April 3, 2023

Laura Mercierin salainen kirkasu jauhe
Ei ole merkitystä Laura Mercier Secret kirkastaa jauhe seksikäs tai jännittävä.

Se on löysä kasvoja jauhe yksittäinen lahjakkuus, mutta se on lahjakkuus, jonka arvostan.

MAINOS

Se asettaa alle silmän peitevoide – ja se ei ole hämärä, mutta se tekee työtä hyvin. Jos pimeät alle silmäpiirit ovat olemuksessasi, koska ne ovat minun, salainen kirkastusjauhe on freaking fantastinen.

Olen tosissani! – Se kuuluu elementtien jaksolliseen taulukkoon. Näin erityinen mielestäni se on. Light-A-Air-asetusjauheessa on valkoisia pigmenttejä, jotka luovat hienovaraisen kirkastusvaikutuksen ja auttaa peruuttamaan tummat varjot.

Olen käyttänyt tätä tavaraa peittämällä pimeään ympyröihini pois päältä ja jo vuosia, eikä se koskaan näytä kapeaksi tai ryöstämällä rypyt. Se pitää peitellisen sekaannusta ympäri ja myös kasvattaa kulumista. Ihanteellinen, kun et tuskin saada unta, ja / tai olet äskettäin purettu zombie, ja olet tämä lähellä kääntymistä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Koska selvästi … kun joku menettää viimeiset ihmiskunnan jaksonsa, tummat alilaitokset ovat edelleen huolestuneita. #rjooni

Anywho! Minulla on ollut tämä purkki, kuten seitsemän vuotta. Joo … se kestää kauan. Se vie vain pienen määrän määrittämään peitevoideasi.

Pitkäkäyttöinen Unsung Heroes-sarja sisältää joitain suosikki pysyviä kokoelmatuotteita erilaisista bodifious charmin tuotemerkeistä.

Sovelletaan, lataan pienen määrän (et halua soveltaa liikaa, muuten se näyttää ilmeiseltä) pörröisellä luomiväylässä, kuten MAC 217: ssä ja kerros, joka suoraan alkueläimen peitevoide päälle liike, pikemminkin kuin pyyhkäisyliike.

(Et halua pyyhkäise, ettet voi tahattomasti pyyhkäise pois peiteväästä ja päätyä katsomaan paljon väsymystä. Ei minua Gusta.)

Se on minun tassani mittakaavassa …
Kun haettu, salainen kirkastus lukittuu alas peitevoide, jossa sen pitäisi käyttäytyä loppupäivään.

MAINOS

Se on myös kaksi sävyä. Ensimmäinen, # 1, on reilua ja keskisuuria ihon sävyjä, kun taas # 2 on medium, ruskeat ja tummemmat ihon sävyt. 0,14-unssin purkki asettaa sinut takaisin 24 dollaria, ja löydät sen nyt Laura Mercier -laskurissa ja verkossa.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen