0

Fresh Friday: Malavara, an Ayurveda-Inspired Body as well as Hair care Line

July 27, 2022

MBB’s “Fresh Friday” series takes a look at new appeal brands (and venerable O.G. brands that are new to me). Löydämme uuden meikkiä!

El Hub on aina kunnioitettavaa, kun voin viettää kylpyhuoneessa, koska vakavasti … olen siellä loooongin aikaa. ? Kerran hän jopa koputti ovelle samoin kuin kysyi, olinko pudonnut wc: hen, koska olisin todella ollut tunteja.

Joten kyllä, jos tarvitset minua, olen … Ha ha ha! El Baño.

MAINOS

Se on erinomainen, koska kukaan ei häiritse minua siellä. Minulla voi olla yksityisyyttä. Usein kun laitoin merkityksen alas yöksi, suihkussa, tehdä lukemista ja viime aikoina on pieni terveysklubi Sesh.

Puhuminen siitä … Oletko puhunut tämän uuden linjan Ayurveda-innoittaman kehon tuotteista Malavara?

High-end kehonhoitolinja, Malavara aloitti Tejal Engman sekä Alexandra Turner, kaksi Gals, jotka työskentelivät korkean stressin tehtävistä JP Morganin kaupankäynnin kerroksessa. He sidostivat vastaavia vaihtoehtoisia hoitoja, mukaan lukien Ayurveda, yksi maailman vanhimmista kokonaisvaltaisista parannusjärjestelmistä. Se perustettiin Intiassa yli 3000 back (!).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Heidän ayurveda-inspiroitut tuotteet ovat julmusettavat, sekoitettuna tarvittaviin öljyihin, kasvissyöjälle, vegaanille sekä luotu varmistaaksesi, että hektiset ihmiset voivat samanaikaisesti rentoutua, lataa sekä de-stressiä, kun he saavat tarpeet esiintyvät kylpyhuoneessa.

Nyt Malavara-tuotevalikoima ei ole valtava, mutta heillä on hienoja herkkuja toipuville “Meow” -tapahtumille kylpyhuoneessa, kuten kuiva runkoöljy (48 dollaria), hiusseerumi (39 dollaria), Lotion (32 dollaria) Kehon pesula (28 dollaria).

Olen valtava fani kuiva runkoöljy spray. Pidän teräksestä, virkistävästä tuoksusta, joka on Unisex-sekoitus kalkkikuoresta sekä Veteriveristä, samoin kuin se koostuu aprikoosin ytimen öljystä, joka on vain kiehtova minulle. Spray on kevyt ja hydratointi, joten käytän sitä ylävartaloni (minun alligaattorin jalat tekevät paljon parempia kalkin vetiverin kehon ja käden lotion kanssa) sekä ottaa lisää aikaa hieromaan sen käsivarsilleni, ylemmäksi takaisin sekä kaulani.

Se. On. Niin. Rentouttava…

Pakkaus on todennäköisimmin paras esimerkki ruiskutusöljypakkauksesta, jota olen koskaan nähnyt koko elämässäni, koska pumppu poistaa hienon öljyn sumun, mutta se tulee voimakkaasti, samoin kuin koskaan, koskaan tukkeutuneita.

Se on vähän asioita, tiedät?

Ylellinen * ja * käytännöllinen? Olen niin siellä.

Selvä on sitten. Jos tarvitset minua, ymmärrätte missä olen …?

MAINOS

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

P.S. TGIF.