0

Lauantai Surfing, 21. joulukuuta 2019

July 14, 2022

Mama ja tytär lounaspäivä eilen. (Huomioithan, että Headless Gingerbread Man.)
Hyvää huomenta ja ilahduttanut kaveri, ystäväni. ? Tunnetko joulun henkeä tänään? Olen yhdistetty jännitystä ja sammumista, koska …

Jos et tiennyt tätä, sokeriset leivonnaiset ovat korkeassa kysyntään tällä kertaa. ? Joo, se on ollut kiireinen leipomossa (!) Ja olen leivonnut paljon enemmän evästeitä ja kakkuja viimeisten kahden viikon aikana kuin olen koskaan paisunut koko elämässäni!

MAINOS

Älä ymmärrä minua väärin – rakastan sitä, mutta olen niin iloinen siitä, että sinulla on muutama päivä. (Sidos Huomautus: Jalkani kaaret ovat iloisia siitä. Puhutaan siitä, voiko kukaan suositella hyviä kenkiä seisomaan jalkojesi

Muissa uutisissa eilen oli Connor Claire’s vuosittainen esikoulu joulu? Suorituskyky, ja hän ja hänen luokkatoverit laulattiin makeat pienet sydämet.

Se oli ensimmäinen päivä, jonka olen ollut hänen kanssaan itselleni jonkin aikaa, aivan kuten hyvät ol ‘päivää, joten teimme tyttöjen päivän ja tekimme viime hetken joulujohdon ennen lounaalla leipomossa käytetään siirtymään tarinan jälkeen kirjastossa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muistutan tästä koko ajan, tuntuu mihin tahansa katson, mutta jos et ole kuullut sitä viime aikoina, täällä menee: Aika on ohikieltävä ja niin arvokas. Ole lempeä itsesi ja muiden kanssa ja vaalia aikaa, kun sinulla on ratkaisevia olentoja elämässäsi.

Ok … että (preachy) Huomaa, on ratkaisevan tärkeää, että saan paljon kofeiinia järjestelmäänsä heti ihmisen mahdolliseksi. Olen tällä hetkellä teetä potkia, joten aion päästä alas tämän kupin Earlyn harmaa hunaja ja maitoa. ?

Tässä on tämän viikonlopun lukeminen:

Tämä meikki karuselli (joka näyttää laiska Susan!) Väitetään paljon ihmisille, joilla on paljon tuotteita, mutta i dunno … tarvitsen kuin 25 heistä. LOL!

Haluatko oppia laittamaan meikkiä kuin Rockte?

Tarvitsetko joitakin Insukset kyseiselle lomapuolelle? Pat McGrath on selkäsi.

Jos olet kaikki trendikäs kynsilakka, laita sitten Velvet kromi kynnet tutkalle seuraavaan manikyyriisi.

Koska olen varma, että tämä on tapahtunut meille meille yhdessä vaiheessa: Kuinka saada kynsi kiillottaa matostasi.

16 epätavallisia tapoja satuttaa itseäsi, kun olet yli 40. (Sidos Huomautus: Se on viidakko siellä.)

Earl Greyn teetä (minun fave tällä hetkellä).

Tiedät, että rakastat tätä laulua.

Koska saat minut tuntemaan …

J. Lo’s Meikki tässä on tappaja.

Kuka muu tarvitsee lahjoja tänä viikonloppuna?

COY-CY ja minä vain nautin tästä elokuvasta.

En voi odottaa nähdäksesi tämän!

MAINOS

Have the sweetest Saturday.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen