0

Talveden ihonhoito Vihje: Tämä pieni kytkin suihkupeleihin saattaa kääntää sinut valtavaksi softie

December 13, 2022

, kun suihkuhuone lattia on kylmä, samoin kuin sinä todella jäädyttämällä pusku pois, tuo kehosi kosteusvoide tai Kehon öljy suihkussa.

Kiinnitä se hyllylle, samoin kuin suihkusi. Sitten, kun olet valmis, pyyhkeet samoin kuin kosteuttaa ennen kuin edes askel ulos suihkusta.

MAINOS

MAINOS

Sitten ravista nyrkkisi kammottavaan Hobgobliniin, joka teki päätöksen olla perustaa keskuslämmitys asunnossasi!

7 raskas hytti hydrators ottaa suihkuasi

Filosofia uskomaton Grace Whipped Body Creme, uskomaton Grace hieno hajuvesi Jumbo Laying Set (75 dollaria): naisellinen, kiusanteko ja ihmeellinen kosteuttava, se jättää ihon hajua nahkoja Muguet Flowers (Lily of the Valley), Bergamot ja Musk. Tarjotaan nyt verkossa.

L’Occitane Shea Butter Whipped Body Cream ($ 24): kevyt kuitenkin erittäin kosteuttava mousse, joka ottaa nopeammin kuin voit sanoa: “Kyllä, haluaisin ottaa talon, että Chunky Orange Infant Tabby.” Tarjotaan nyt verkossa.

Laura Mercier Golden Honey Musk Souffle Body Creme, kehon ja kylpy Duet (50 dollaria): Sammuta ihosi jano samalla, kun hemmottelevat aisteitasi tämän lämpimänä sekä rentouttamalla aromaattisen hunajan sekoitus sekä keltainen. Tarjotaan nyt verkossa.

Avene Body Oil (24 dollaria): paksu, rikas mineraaliöljypohjainen runkoöljy, jossa on maanläheinen, persikka. Tarjotaan nyt verkossa.

Tata Harper Revitalizing Body Oil ($90): It’s great to see pronounceable words, like sunflower oil, grape seed as well as olive oil, at the top of this pricey, moisturizing product’s component list. Tarjotaan nyt verkossa.

Neutrogena Body Öljyn tuoksu Ilmainen (9,99 dollaria): Voita kuivaa ihoa tuhoamatta budjettisuunnitelmasi tällä nopeasti absorboivalla hajusteisella tavalla. Tarjotaan nyt verkossa.

Amlactin alfa-hydroksihoito kosteuttava runkovoide (18,99 dollaria): kuorintalous, joka koostuu 12% maitohaposta. Valitsin sen Costco noin kuukausi sitten, samoin kuin minun kuin se kasvaa vahvemmaksi joka päivä! Käytän sitä koko kehossani, ja uskon, että se tekee fantastista työtä, mutta se todella pitää kyynärpäät, polvet sekä jalat tunne upeasti pehmeästi. Tarjotaan nyt verkossa.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt