0

Onko Urban Decay’s Uusi alasti Flushed paletti, joka on valmis ottamaan valtaistuimen?

April 4, 2023

yllään Bronzer, Blush ja korostus Uusi Urban Decay Naked Flushed Face Palette ($ 30)
Ehdottomasti ei! Uusi kaupunkien hajoaminen alasti huuhtele kasvot paletti (30 dollaria) ei ole mitään loppuun loo … tai istuu alasti wc ja huuhtelu, vaikka likaiset mielet kuin minun luultavasti laittaa nämä asiat yhteen.

Nyt kun ajattelen sitä, alasti huuhtelussa, kaupunkien rappeutuminen olisi ehkä yrittänyt herättää, että koko jälkilohkovaikutus … ya tiedä, missä olet … Nevermind.

MAINOS

Gees, toivon äitini ei lukenut tätä.

Vain julkaistu uusi alasti huuhteleva kasvot paletti yhdistää kolme tuotetta – pelkkä, Matte Golden Brown Bronzer; Tumma punertava vaaleanpunainen punastuttaa mattapintainen (niin super, erittäin tumma, että se vie jonkin verran luonnollisia); ja hohtava, persikka beige korostin (tämä on tad-rakeinen).

Swatches vasemmalta minun NC42-iho: Bronzer, korostus ja punastuminen

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pidän tästä paletista, mutta haluan pitää palaset paljon johdonmukaisemmaksi. Pidän kahdesta niistä tarpeeksi hyvin, mutta kolmas … Kanye shrug.

Minusta tuntuu, että Bronzer on hyvä peli; Se on hyvin pelkkä, joten pelkkä, että minun on todella kerrottava ja kerros, mutta pidän silkkisistä tekstuurista. Mielestäni punastuminen on myös melko hyvä, mutta koska siitä, kuinka tumma on, se on haastava monille ihmisille pukeutua. Se on minulle haastavaa, ja voin tyypillisesti vetää tummat blushes.

Ja korostin saa työn, mutta näen jyvät.

Kaiken kaikkiaan en usko, että se on huono paletti lainkaan. Saan tämän huuhtelun, “Afterglow” vaikutus, kun käytän kaikkia kolmea tuotteesta yhdessä ihoni, ja se on aika viileä.

Hinta: $ 30
Saatavuus: Urban Decay -laskurit, Sephora, Macy’s ja Ut UTA-myymälät tänä keväänä, mutta se on saatavilla nyt verkossa Urbandcay.com osoitteessa
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B +

MAINOS

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen

P.S.