0

Mikä on merkittävin osa viehätyskokoelma (Eyeshadow Singles, Palettes, Lipsticks, kynsilakka, punastukset jne.)?

December 16, 2022

Minusta tuntuu, jos tsimme tähän asti, että horarders-näyttelyt tulevat ja saada minut, mutta mitä heck! – Rakastan Eyeshadow Paletteja.

Kuka ei ole, eikö? Mutta luulen, että voisin rakastaa heitä hieman paljon enemmän kuin tavallista … koska pidän heille ikuisesti, ja kerron itselleni, että tämä on ok, koska jauheet viime pitkään (vaikka tiedän, että asiantuntijat sanovat, että olet Odotetaan heittämään heidät tietyn ajan kuluttua), joten vaikka pidin palettia ikuisesti “arkistoin” tarkoituksiin tai nostalgiaan, se on täysin hieno.

MAINOS

Pidän todella ajatuksesta avata kompakti ja ottaa kaiken parhaansa (luulen edes kuin heistä paljon enemmän kuin single). and when they have special limited edition colors, too, like if it’s an eye palette from December 2005, and it has this one color with the purple sparkles that you just can’t find anywhere else — that brings me terrific joy.

Päälläni, ja tiedän, että tämä on niin klise, mutta rakastan o.g. Naked Palette – Ensimmäinen – ja Chanel Kaska Beige (OMG!

Vai niin! – Ja minulla on tämä yksi rajoitettu painos paletti Macista, ja se ei ole niin jännittävää, mutta käytän sitä koko ajan. Se on Rick Baker Monsterin morsiamen – mielestäni olen puhunut siitä ennen – mutta sillä on klubi, Brun, hiili, muutamia asioita … vain tavaraa, jota käytän koko ajan.

Se on itse asiassa rikki. Top kaatui, mutta rakastan sitä edelleen.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ja sitten on loistava Mac Brooke Shields Graveas Palette, jossa harmaa pakkaus, ja siinä on kaikki upeat neutraalit, joista kukaan ei ole liian viileä …

Muut kuin luomiväri Palettes, minun on sanottava, että tuoksut ovat toiseksi monin osa kokoelmani, koska rakastan pulloja, ja haju on luultavasti paras järkeä.

MAINOS

Entä sinä? Mikä on merkittävin osa viehätyskokoelma (Eyeshadow Singles, Palettes, Lipsticks, kynsilakka, punastukset jne.)?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen