0

Lust lista, vol. 8: Stuff I kinda halua

December 10, 2022

kallista yhdistelmää!
Mikä on kallis meikki paletteista – tai minulle, tästä asiasta, haha! – Se saa minut halulle, voisin antaa heille kaikki iloinen koti? Erityisesti lämpimät, joilla on kultainen ruskea, taupea, kultainen beige ja / tai persikka?

Haluan kertoa heille kaikki, “tulevat online kanssani, vähän lovelies, samoin kuin meidän välttää sekä Prance koko kuun valossa.”

MAINOS

Siinä huomautuksessa … Yritä laiminlyödä hullu nainen kirjoittamalla näppäimistöönsä ja edetä eteenpäin tämän viikon lust lista.

Charlotte Tilbury Seductive välittömästi Katso yhdistelmä (75 dollaria) – Kiitos, Gals, kertoo minulle, että Charlotte Tilbury viettelevä yhdistelmä näyttää erinomaisesti keskipitkällä ja tummemmilla ihon sävyillä! Nyt se on Mah Desire -luettelossa.

MZ Wallace Mia Bedford Nylon Crossbody Bag (325 dollaria) – Tämä on suora äiti laukku, samoin kuin kyllä, haluan sen. Olen tuonut noin täsmälleen saman ruskean kipling nailonpussi vuosia, samoin kuin se alkaa katsoa hieman pitkä hammas … Tämä on paljon tyylikäs. Pidän kullan laitteistosta sekä punaisista akseleista. Tyylikäs. Plus, katso millään tavalla nämä taskut. He ovat saatavilla hyödyllisinä Connorin Binkies sekä kaikki Ziploc Muovipussit, jotka näyttävät vaatimasta millään tavoin.

Tom Ford Nude Dip yhdistelmä (83 dollaria) – Minulla on yksi Tomin neloset tästä täsmälleen samaa jauhe varjokaavaa (se on jopa Silkier kuin TF: n muut quads, samoin kuin shimmer näyttää lähes kiiltävältä) sekä tämän version? [Aseta Drool täältä] Olen kaikki neutraali taupe, ruskea, persikka ja beige.
Halutessaan tätä pysyvästi kuitenkin ole vielä lisännyt sitä kokoelmassani. Voisi todennäköisesti käyttää sitä yhdessä Charlotte Tilburyn viettelevän paletin kanssa, kyllä?

Becca X Chrissy Teigan Glow käsitellä yhdistelmää ($ 46) – Olen laittanut tämän ostoskorissani – ei vitsi – vähintään viisi kertaa, samoin kuin silloin, kun pinnan säveltäminen tämä viesti, todennäköisesti tekee sen uudelleen. Tämä yhdistelmä on Collab, jossa on suunnittelu sekä keittokirja Tekijä Chrissy Tiegan, ja se tarjosi Sephora-sivustolla noin kaksi sekuntia.
Se on edelleen Becca-sivustossa! Siellä on Bronzer, kaksi korostelijaa sekä punastua siinä, samoin kuin kaikki lämmin toed, joka on niin hilläni. Minun perustelut on saada se, että jos haluan saada yhden äitilleni. Oikea? Riiiiiiight!

Chanel Contour Eyeshadow Clean # 20 ($ 38) – Teen hirvittävän tehtävän vakuuttaa itseäni, että en vaadi minkäänlaista paljon enemmän Chanel Eyeshadow -harjaa …
Miksi heidän täytyy olla niin pehmeitä? Pidän kokoa koko tappaa heistä helposti pöydälläni, samoin kuin nyt en voi un-nähdä tätä kuvaa.

MAINOS

Hit minua, mitä sinulla on himo listalle. Minä voin ottaa sen! (Ja voin vain lisätä minun, haha!)

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen