0

Viimeaikainen ilmoitus

December 5, 2022

säveltää muistiinpanon peilissä huulipunan kanssa, jos sinulla on …
Tyttö, tajusin viimeisen maanantai-iltana, että se todella auttaa pitämään roskapussit autossa.

Kuten helposti saatavilla olevat roskapussit, jotka pääset kuljettajan istuimelta.

MAINOS

Asian tämän hämmästyttävän hämmästyttävän ilmoituksen, koska kun olin ajokunnossa kuntosalilta, heitin suuhuni … ja FYI, heittää suuhunne on aivan kauheaa. En ehdota sitä lainkaan.

Se oli HIIT-luokan menetelmällä, samoin kuin uskon, miksi se tapahtui.

Juuri ennen kuin lähdin kuntosalista, vaudin merkittävän pullon vettä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Side HUOMAUTUS: Minulla on todella vaikea aika muistaa tehdä kaikki hyvät – sinä harjoittelevat asioita, joita he ilmoittavat, että olet odottanut parhaiten harjoittamisen jälkeen, kuten juominen riittävän veden paras ja terveellinen ateria ( tai ainakin välipala) 20 minuutissa, mutta olen paljon parempi siitä, että olen ollut paljon enemmän tietoisuutta harjoittelun jälkeisistä rutiinista, olen ollut recuroi nopeampaa ja tunne paljon parempaa seuraava päivä.

Joka tapauksessa, olen joko laatinut kovemmin kuin uskoin, tai minä vauhdin vettä hyvin nopeasti, koska ajokodissa tunsin, että kaikki tuttu brutto palaset tulevat kurkkuun.

Se tapahtui myös niin nopeasti. Yksi sekunti laulin Lil ‘Kimin ensimmäinen jake, joka murskaa sinua, samoin kuin seuraavaksi olin innokkaasti etsimässä jotain heittää ylös.

Se oli aikeissa päätyä sylissäni, niin kyllä ​​… pidin sitä suussani, veti sekä Blechhh! – Oksennus kaupunki.

Tarpeetonta sanoa, roskapussi (tai tyhjä gatorade-pullo) olisi saatavilla kätevästi!

En ymmärrä, miksi minulle ei koskaan tapahtunut varastossa roskapostin autossa, koska he ovat niin hyödyllisiä. juuri valmis syödä banaani? Haluatko autosi ja kuorma-autosi hajulle, kuten Eau de Nasty Old Banana Peel? Ei helvetissä! Kiinnitä kyseinen asia pussiin. Vaatimus muuttaa likainen vaippa? Heitä se sh * t (haha, kirjaimellisesti!) Laukussa. Astui koiran poopiin? Älä tuo tätä paskaa autossa! Heitä nämä kengät pussiin sekä pyykkiä heidät kotona.

Joten, huomaa itselleen, samoin kuin huomaa, pidä pari roskapostia autossa.

Olen vain sanoa … paras nyt, jos voit.

Ja ehkä sinun ei tarvitse koskaan koskaan heittää suuhun.

MAINOS

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen

P.S. TGIF!