0

Hyvää neljänneksi heinäkuu!

July 29, 2022

Se on itsenäisyyspäivä!

Se on loma ja kaikki, mitkä ovat mahdollisuudet välilehtien antaa minulle korotuksen tänään? Tai vapaapäivä pois?

MAINOS

Haalea? Slim ei ole? Koska asiat ovat olleet Hoppin ‘täällä viime aikoina jaetun pääkonttorin meikki- ja valitusblogissa ja välilehtivät kissan toimialan LLC. Se on ollut hyvin kiireinen!

Ensinnäkin tämä on ollut pottikoulutusviikko täällä … joka on kuin Shark Week vain Messier. Connor on oppinut köydet ja tekemällä iso tyttö liikkuu. Toistaiseksi, niin hyvä. Olemme vakioita pitkin, ja kaikki minun on sanottava, että et ole asunut ennen kuin olet pitänyt juhlallinen poop-tanssijuhla kylpyhuoneessasi. Kokeile sitä joskus.

Puhuminen POTTY-koulutuksesta interwebzilla on tunteita pottikoulutuksesta. Pee- ja Poop-koulutuksesta on niin paljon voimakkaita mielipiteitä. Se on kinda pelottava! Jotkut piipiet eivät ole ehdottomasti kauhistuneet kertoa teille kaiken, mitä teet väärin, enkä halua nousta, että sh * t myrsky (haha!).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Sanon elävän ja anna elää. Poop ja anna poop!

Myös – ja siksi en ole lähettänyt kovin tyypillisesti – olen edelleen viimeistely ja työskentelen kulissien takana uusien malleja Connor Claire Storen.

He ovat lähes valmiita. Suunnittelussa on paljon edestakaisin saadaksesi design-mockups ja yrittää saada asioita tarkastella ja sopia juuri oikein, joten on aikaa vievää.

Mutta he ovat melkein, lähes valmis, enkä voi odottaa näyttämään sinulle!

Joten, se on uusi loppu. Entä sinä? Teetkö mitään neljäs tänään? Tulemme ampumaan BBQ: n ja ehkä, toivottavasti lyömällä uima-altaalle.

Todennäköisesti mitään ilotulitusta ei kuitenkaan ole, ellei ajaa jonnekin nähdäksesi näytön.

MAINOS

Mitä teet, ole turvallinen ja hauskaa. jutellaan pian.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen