0

Meikki ja valittavat blogi maanantaina kysely, vol. 358

January 20, 2023

Saatat miettiä: “Mitä tarnation on tämä maanantai kysely asia joka tapauksessa!”

No, se ei ole juuri kysely. Se on paljon enemmän säännöllisesti kehittyvästä (harvoin?), Hieman satunnainen luettelo kysymyksistä, jotka olen laskenut lukijoille joka maanantai aamu viimeisten seitsemän vuoden aikana. (Se on kuin aivosi kickStart.) Olen aina nauttia lukemaan vastauksesi kommenteissa, ja toivon, että otat nautintoa lukemisessa.

Olettaen, että sinun täytyi valita yksi (“ei” ei ole vaihtoehto), haluaisitko mieluummin käyttää vaaleanpunaista palvelua tai leopardi-tulostuspalvelu toimistoon?
Alright, pelaan leikkisästi kierretty peli, Ms Karen. Otan vaaleanpunaisen palvelukeskuksen, jos voin saada sen leikata hyvin ja räätälöity sopimaan kahdeksan kuukauden raskaana olevan itsensä, haha! – ihanteellisesti joko pehmeässä punaisessa tai rikas, lämmin kuuma vaaleanpunainen …

Leopard-tulostus on myös houkutteleva … mutta ajattelen, että eväste Lyon Empireistä on ainoa henkilö, joka voisi menestyksekkäästi vetää pois ja tehdä siitä legit.

Sydämeni sulaa, kun näen ______.

Pennut hankalasti pehmusteet ympärillään fluffy jalat, aww! (Sivu Huomautus: Toivon, että olisin tunnettuja välilehtiä, kun hän oli pieni vauva kissa. Hänen täytyy olla leikattu kissanpentu.)

Isät, joilla on nukkuva vauvoja.

Kuvia minusta ja veljeni yhdessä, ja kuvia minusta ja ystäväni, kun olimme lapsia.

Oletko koskaan käyttänyt turvatappien muotin lisävarusteena?
Ei, en ollut koskaan viileä tarpeeksi vetämään sitä pois. Minulla on kuitenkin serkkunsa beverly, joka ravisti ulkoasua ja rokkasi sen hyvin. Hän viivataan hänen farkujensa sivut suurilla hopeaturvallisilla, ja se näytti todella viileältä.

Donuts tai kakku?
Absterttolly. Joo. Kaikki voit säästää.

Mutta jos minun täytyy valita yksi tai toinen … kakku, jossa on paljon kerroksia ja yummy kuorrutus, koska en ole huurretta, jolla ei ole makua.

Mmm … ja jos minulla on tämä kakku, kun en ole pregs, haluaisin hyvin pestä se alas samppanjalla.

Mitkä ovat lempinimesi?
K-DAWG, Sweetie, Karonie ja Katie.

MAINOS

Sinun vuorosi. Kopioi ja liitä seuraavat kysymykset kommenttisi vastauksiin. Odotan lukea “em!

1. Olettaen, että sinun täytyi valita yksi (“ei” ei ole vaihtoehto), haluaisitko mieluummin käyttää vaaleanpunaista palvelua tai leopardi-tulostuspalvelutyötä?
2. Sydämeni sulaa, kun näen ______.
3. Oletko koskaan käyttänyt turvatappien muotin lisävarusteena?
4. Donuts tai kakku?
5. Mitkä ovat lempinimesi?

Hyvää huomenta, kunnia! Tiedätkö mitä sanaa pidän, vaikka se on sana jotain, joka ei ole hieno? “Kuollut”, kuten huono sää, joka on paljon USA: ta. Toivottavasti se ei ole liian huono, missä olet …

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Oh, tässä on jotain, mitä haluat: SoundCloud-soittolista nimeltä keskittynyt työ. Anna tämä kuuntele seuraavan kerran, sinun on keskityttävä johonkin.

MAINOS

Happy Monday, my friend. stay warm, and have a good one.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen