0

Mac ylimääräinen ulottuvuus Skinfinishes Sculpt ja Spotlight Skin, saada sinut valmiiksi ottamaan vaiheen

May 22, 2023

, joka on minulle pukeutunut Macin ylimääräisen ulottuvuuden skinfinishes muotoon tulevaisuudessa juuri minun poskitsiani ja varmasti määritellyt niiden yläpuolella
Kolme MAC: n ylimääräistä ulottuvuutta skinfinishes (30 dollaria kukin 0,31-unssin pannulla) kierrä uuden Mac ylimääräisen ulottuvuuden kokoelmassa. Kasvot ja posket duos, heillä on valoisa nestemäistä jauhemaista kaavaa, ja olen vuorotellut kahdesta niistä tällä viikolla varmasti määriteltynä ja muotoilemalla tulevaisuutta.

Korostaneen ja Bronzerin laittaminen yhdessä jokaisessa pannulla ottaa arvailun pois selvittämästä, mitkä värit menevät yhteen (rakastan sitä), mutta mies! – Nämä pronssit varmasti tekevät hohtavaa.

MAINOS

Vaikutus saa vähän kadonneita näissä kuvissa, mutta todellisessa elämässä se on kuin Whoa! Toisena päivänä olen käyttänyt yhtä näistä ääriviivaksi, ennen kuin lähdet suorittamaan tehtäviä ja lupaan – näytin varmuuskopiotanssija Beyoncen hyvin kulhoon.

Mac varmasti määritellyt skinfinish, hopeinen vaaleanpunainen ja pehmeä ruusu hohtaa
Mac muotoile tulevaa skinfinish, iridescent pastelli vaaleanpunainen ja pehmeä tiili, jossa on vaalea hohtaja
Varmasti määritelty vasemmalla ja muokkaa tulevaisuutta oikealla

Dope Jos haluat määritellään, korkean kontrastin muotoilu, joka näyttää kovaa lavalla, mutta jokapäiväisiin tehtäviin? Kuten haluat vain juosta Safeway ostaa banaaneja (B-A-N-A-N-A)? Mmmmmmaybe ei ole niin paljon.

Pidän kuitenkin korostelijasta. Heillä on yksinkertainen ja helppo loistaa, joka on hyvin anteeksiantavaa hienoja viivoja.

MAINOS

Mac ylimääräistä ulottuvuutta skinfinishes on nyt saatavilla verkossa, mutta ne eivät pääse Mac-laskureille ja myymälöissä 11. huhtikuuta Pohjois-Amerikassa (kansainvälisesti toukokuussa).

Hinta: $ 30 / 0.31-Ounce Duo
Saatavuus: Saatavilla nyt verkossa, ja Pohjois-Amerikan Mac-laskurit 11. huhtikuuta (kansainvälisesti toukokuussa)
Makeup & Charm Blog Arvostelu: B

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen