0

Nämä sävyt säätö putoaa kehon myymälästä ovat eräänlaisia ​​… mahtava!

February 21, 2023

tunne kuin kosmeettinen kemisti kehon myymälän varjossa säätää tippoja (20 dollaria, tarjotaan kahdessa sävyessä)!
Ja he työskentelevät hyvin, erittäin hyvin, mutta melkein ei tarjonnut heille kokeilua, koska uskon, että he ovat todennäköisesti todella “tarvitse”. Kun olet kuitenkin saanut heidät, löydät itsesi saavuttaen heille sekä uudestaan.

Olen nähnyt valokuvia sekä arvioita heistä, jotka kelluvat verkossa, samoin kuin ajattelin, “siisti”, mutta en ollut siirretty kiirehtiä ja ostaa ne välittömästi.

MAINOS

Toki, olin kiehtoi. Heidän pitäisi muuttaa melkein oikea käsitellä meikki varjossa jotain täydellistä, mutta ihmettelin, että he vaikuttaisivat myös perustusteni suorittamiseen. Samoin kuin minäkin uskoi, että se olisi helpompi mennä saada oikea säätiö sävy ensimmäisessä paikassa (Amiraght?).

Kun olet pelannut heidän kanssaan pari viikkoa, olen vakuuttunut nyt, että he todella ovat hieno tuote.

Varjostus, joka säätö putoaa kehon myymälästä (20 dollaria, tarjotaan valaisevan sävyn 41523 sekä tummentavan sävyn 41524)
Valaisemat on tarkoitus hyödyntää, jos säätiön sävy näyttää samoin tumman tai oranssin, samoin kuin valkoiset sekä vaaleanpunaiset pigmentit vähentämään Yellownessin vaikutuksia sekä keventämään perustasi. Yksi vähennys keventää säätiösi noin 1/2 varjossa.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Pimeät toimivat, kun säätiö näyttää myös kevyiksi tai tysäksi, samoin kuin niillä on sekoitus musta sekä punaiset pigmentit. Sekä yksi vähennys tummuu säätiösi noin 1/2 varjossa.

Kun olen ensin kuullut näistä, oletan, että olin hyödyntäen pimeää tippaa, koska olen Tan Super helposti, samoin kuin kukin kuusi tai niin perustus on jonkin verran eri värejä siitä lähtien. Kun asunut New Yorkissa, ihonääni erosivat melko huomattavasti pitkän ulottuvuuden vuoksi ilman minkäänlaista auringonvaloa (tiedät, talvi). Jopa yhdellä brändillä, kuten NARS, minun kolme säätäni ovat eri sävyjä, koska olin hieman erilainen väri joka päivä, kun sain kävellä myymälään ostamaan niitä (tässä tässä postissa).

Mutta se osoittautuu, että olen todella saavuttanut keventämisen tippaa useammin, samoin kuin käytän heitä tekemään yhden suosituimmista kesäsäätiöistäni nyt minulle.

Voit näyttää kehon myymälän varjostaa drops sekoitettu diorskin nude bb creme – ylhäällä (L-R): Valaistus putoaa, diorskin nude bb creme, tummuttu tippa; Alareunassa (L-R): 1 vaalennus vähenee + diorskin Nude BB Creme sekä 1 tumminta vähennys + diorskin nude bb creme

Diorskin Nude BB Creme vuonna 4 on yksi suosituimmista päivittäisistä perustuksistani. Suojaus on mahtava, sillä on luonnollinen satiini viimeistely, samoin kuin uskon, että se näyttää erinomaiselta kädet. Mutta se on todella vain jotain, jonka voin käyttää sen jälkeen, kun olen ollut auringossa.

Kuten näet, yksi varjostimen säätöpisaroiden väheneminen muuttaa säätiön noin 1/2 varjossa.

Olen käyttänyt 1-2 tippaa, jotta diorskin nude bb creme wear bearble pre-kesällä Tan State, samoin kuin olen iloinen voidessani ilmoittaa, että pudotukset eivät vaikuta haitallisesti diorskinin kaavan, suorituskyvyn tai kulumisajan nude lainkaan.

Swatches (L-R): 1 Vähennä kevyen lasku + diorskin nude bb creme; Diorskin nude bb creme in 4; 1 Laske Darrening Drops + Diorskin Nude BB Creme
Kaiken kaikkiaan olisin ilmoittanut, että nämä sävyt säätävät tippaa täsmällisesti, mitä he lupaavat, samoin kuin se on varsin mahtava. Uskon, että pimeät pudotukset olisivat erinomaisia ​​tuoda pitkin kesäaikaa muuttamaan perustana kuin sinä Tan, samoin kuin vaikka et todellakaan tan .

Both the Lightening as well as the Darkening drops are $20 each at The Body Shop, as well as even if you bought them both, it would still most likely expense you less than buying an extra shade in a department store foundation.

MAINOS

But I’ll let you in on a bit secret… The Body shop commonly has sales running online, so if you’re strategic as well as you wait, you can most likely snag them for even less!

Putting the Lightening drops to use
On my deal with I’m likewise using NARS Liberation blush (the left side), Chanel Stylo Eyeshadow in Laurier increased (one of my recent makeup favorites), Anastasia Beverly Hills Lipgloss in warm Bronze as well as Colourpop Brow Pencil in Black N’ Ruskea.

Have you tried these yet? Are you intrigued sufficient to inspect them out?