0

Chanel Uusi Dawn Le Vernis Longwear Nail väri

December 2, 2022

Kun yrität esittää kynsilakkaasi sekä sinusta tuntuu HELLA hankalaa
Ok, meikki salaliitto teoriaa!

Täällä menee: Uskon, että siellä on jotain käynnissä Chanel Le vernis kynsilakka pulloissa matkapäiväkirjallisessa kokoelmassa, koska ne näyttävät niin täysin erilaisilta pulloista kuin näyttävät kynnet.

MAINOS

I Dunno … Ensimmäinen sävy yritin, horisontin linja, samoin kuin tämä toinen, jota käytän ihanteellista MEOW, uusi Dawn, näyttää tylsää sekä uninspiring pullossaan, mutta se on koko eri tarina tassut .

Kaksi Canel-uutta coatsia

Tämä varjo, uusi aamusi, ei ole hämärä, mutta se on yllättävän monimutkaista jotain, joka aluksi näyttää hiljaiselta. En voi kuvata sitä. Usein se näyttää kermainen, harmahtava mauve, mutta sitten se yllättää minut pastellin violetti hetkeksi. Sekä usein, kun vilkaisen kynsilleni, minä vannon, että sormet näyttävät pidempään (kuten paljon nude kiillotuksia).

Se on paljon monimutkaisempi kuin odotin täsmälleen, miten se näyttää pulloon. Sinun täytyy todella saada se tassuillesi, koska se on taika.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Muuten Chanel muokikulin koko kynsilakkauksensa taaksepäin ja eliminoi formaldehydiä, dibutyyliftalaattia, tolueenia, formaldehydihartsia sekä kamforia tuottamaan 5-vapaata kaavaa. He todella astuivat kynsiensa.

MAINOS

Uskon, että uusi kaava on pehmeämpi, paljon pigmentoitumpi kuin kuivuu nopeampi kuin edellinen kaava, samoin kuin se kestää myös vähän pidempään. Saan vähintään viisi tai kuusi päivää tukiasemalla sekä yläreuna ennen kuin olen vaatinut eliminoimaan kiillotukseni ja aloittaa. Sekä olen brutaali kynnet. Uskon, että se kestää kauemmin kuin Essie minulle kuitenkin pikemminkin niin kauan kuin OPI. hieno juttu!

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen