0

Mitkä ominaisuuksista yrittävät usein korostaa, parantaa tai muuten muuttaa meikkiä ja millä tavalla?

December 7, 2022

Minulla on muutamia asioita. Ensimmäinen on paras kulmakarvoni. Se latoaa puolivälissä, joten minun täytyy – täytän molemmat kulmani, mutta parhaani on lyhyempi kuin minun vasemmalla, joten käytän musteleita tai muita lajikkeita, jotta se olisi pidempi.

Niin se on yksi.

MAINOS

Voi, ja minun vasen kulma on myös ohuempi kuin minun oikea, joten yritän lihottaa sitä.

Toinen asia, jota haluan tehdä, on pelata silmäni. Minulla on todella suuria silmiä, mutta ryppy ei ole kovin syvä. Voisit kutsua sitä “hupullinen silmä”, joka ei ole suosikkini, koska mielestäni se tekee joitakin ihmisiä huonoina, mutta älkäämme edes mennä sinne.

Minun ryppy ei ole kovin syvä, joten haluan luoda syvemmän silmän illuusion matta varjoja, tyypillisesti matta ruskeat rypistyksessä. Tyypillisesti hämmästyttävä mattareunat – ne ovat suosikkini – mutta käytän myös lämpimiä mattareunoja. Matte Browns aina!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Vai niin! Nenäni. Joten, minulla on pieni nappi nenä, joka El Hub sanoo on ihana, mutta kuvissa pidän siitä, että se näyttää hieman enemmän, luulen paljon enemmän – mikä on sana? – terävä? Joten käytän yleensä Bronzeria, ja minä vain varjostan sivuja, joten se näyttää hieman terävämmältä.

Minulla ei ole ongelmia nenäni kanssa. Rakastan nenäni. Se on vain, että kuvissa, enkä aina tee tätä, mutta kuvissa, tuntuu siltä, ​​kun varjostan nenän sivut, kasvoni näyttää hieman enemmän symmetrisiä.

Viimeinen asia: Symmetria. Katso … Ja ainoa syy, jonka huomaat nämä asiat, on siksi, että olen ottanut kuvia itsestäni kahdeksan vuoden ajan, mutta huuleni vasemmalla puolella on hieman ohuempi kuin oikea, joten hieman ylittäen sitä ostettavaksi Oikealla.

Tarkoitan, tämä on kaikki vain kasvot maali, ja se on tarpeetonta. En koskaan halua tuntea pahaa itsestäni ilman meikkiä, enkä halua, että muu henkilö tuntuu pahalta. Uskon, että jos sinulla on kyky ladata peliä ja kokeilua ja tehdä mitä haluat meikkiisi, se on hyvä asia itsetuntoon. Samaan aikaan olen täysin tyytyväinen paljain kasvoihin.

Muista vain, että olet upea tapa, jolla olet. Tiedän, että kuulostaa cheesy, mutta se on totta.

MAINOS

Mitkä ominaisuuksista yrittävät usein korostaa, parantaa tai muuten muuttaa meikkiä ja millä tavalla?

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen