0

ConnorClaire.com product Spotlight: Mascara Hearts Me Tee

November 11, 2022

Whenever I leave the house wearing makeup but without mascara, it never looks quite right. Tämä kuulostaa niin kliseelle, mutta tuntuu alasti ilman sitä! Se on kuin minulla ei ole housuja. Se on vakava.

Se on kuin seuraava taso riippuvuus. Jos olisin koskaan unohtanut tuoda ripsiväriä kanssani matkalla, ensimmäinen asia, jonka olisin, on a) kummajainen, sitten b) pudota kaikki ja juokse lähimpään meikkilaskuriin tai apteekkiin.

MAINOS

Siksi olen tavallisesti rullaa useilla putkilla.

Tiedät … vain siinä tapauksessa.

Lisäksi he tekevät eri asioita. Minulla on yksi ripsiväri suoralle käper- ja pituisille (Urban Decay Cannonballille), yksi käpertyä ja erottamista (NARS UNDER), yksi voimakkaasta tilavuudesta (L’Oreal Feline Noir) ja toinen ripsiväri, jota käytän pelkästään alemman ripsien linjat (se kosmetiikka tiukasti).

And often I like to wear them in combos, like, I’ll apply one layer on top of the other, or I’ll use one just for the tips…

Ok, tiedän, miten tämä kuulostaa (lol!), Mutta en tee tekosyitä siihen. I Heart Mascara ja ripsiväri Hearts Me! ?

Rakkautemme on ehdottoman … ripsiväri on aina minulle, ja se on luotettava. Tiedän, että se saa minut näyttämään perkier ja paljon hereillä, aivan kuten Kelly vihreä ja ripsiväri sydämet minua.

Osta ripsiväri sydämen minua

MAINOS

Mielestäni heathering antaa sille vintage-ilme, ja rakastan todella, miten tämä tee paita verho. Se ei ole yksi niistä uskomattoman tiukoista paidoista, joten jos en voi vastustaa sitä ylimääräistä pizzaa, hei, tämä teepaita on anteeksianne.

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen