0

Pitkäkestoinen high-end by Terry: Terry Blush Veloute Sheer Cream Blush in Ginger Glaze menee etäisyys

August 4, 2023

Jos / kun ranskalainen meikki taiteilija Terry de gunzburgin kaverit ovat yhä nuoria hänen kanssaan, hän voi aina vastata “, Joo? No, keksin Touche à ã clat. ”

Vau. Touchà ©.

MAINOS

Se oli Yves Saint Laurentille, mutta Terryllä on myös hänen oma meikkilinja, jonka terrys kutsutaan, samoin kuin uskon ainakin yhden tuotteistaan, 46 dollarin kermaa jauhe punastua Veloute Sheer Cream Blushia ansaitsee kultin noudattaa sen oma.

Mitä se on tarkalleen?

Se on kallista, aloittelijoille, tarjosi vain kolme sävyä – Peach Nude, Ginger Glaze sekä Apple Glow – samoin kuin yleisesti (olen vain nähnyt sen Internetissä sekä Barneysissa SF: ssä).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Mutta uskon, että jos se olisi yleisemmin saatavilla, monet meikki harrastajat ajattelevat siitä tavaratalon tähti.

Ei vain tämä ylellisesti silkkinen kerma punastua uskomattoman luonnollisen näköinen mattapinta, mutta se menee myös etäisyyden huomattavan kulumisajan kanssa.

Kuinka merkittävä?

No, se saattaa ylittää vanhempien luennon velvollisuudesta (Zzzz …), epämiellyttävä kotitaloustoiminto, johtajan leikkaus apocalypse nyt, että epämiellyttävä naapuruston elokuvateatteri versio hiuksista, että BFF veti sinut (“pyhä sh * t … kaikki alasti ! “), Samoin kuin vielä lopettaa päivä, jolla on kulumista aikaa säästää.

Terry Blush Veloute inkivääri lasi

Käytin Peachy Brown Ginger Glaze tuomaristoa eilen, samoin kuin se tarttui yhdistelmäkuivaan / öljyisen poskiin, jossa on 14 tunnin päivä, jossa oli 90 asteen temps sekä läheinen punastuminen puhtaaksi Anarkialla!

Sen lisäksi hinta, se on unelmia …

Olen vasta hiljattain löysi linjan, mutta se on ollut noin jonkin aikaa.

Parempi myöhään kuin koskaan, luulisin.

MAINOS

Hinta: 46 dollaria kukin (saatavilla kolmessa sävystä)
Saatavuus: Tarjotaan nyt Barneys-myymälöissä sekä Internetissä Barneys.com, Bigelowchemists.com sekä Beautybar.com
Makeup ja Beauty Blog Arvostelu: A- (A + jos ei hinnalle)

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen