0

Jopa ruffilaiset, kuten pitkät kynnet: Uusi Mac Ruffian manikyyri katsojalla, demoiselle sekä demilune

August 5, 2023

Paina, Fellow Lacquer Lover! Paina … Nämä uudet beige, punainen sekä musta väliaikainen puristin kynnet Macista.

Jätä se Macille, jotta painavat kynnet siisti uudelleen … He ottivat jotain nautin – maalaamalla kynnet – samoin kuin sanoi: “Joo, kuitenkin tarkasta tämä.”

MAINOS

Kummassakin kolmesta uudesta Mac Ruffian manikyyri-sarjoista 24 kynsiä ovat saatavilla useissa kynsien muodoissa sekä kokoja, samoin kuin ne eivät ole vain valmiita kiinteitä värejä. He ovat kuin suoraan Nail Art!

Ensimmäisessä sarjassa demilune, musta matta istuu kultaisella kromi nauhalla pohjalla; Katsoja, toinen sarja, varaa kiiltävä kermavärinen keskus, jossa on kiiltävät mustat raidat; Sekä kolmas sarja, demoiselle, maalaa ohut valkoinen sekä mustat kaaret äärimmäisen kärkillä sekä upea, kiiltävä punainen.

Kaikki kolme sarjaa tarjotaan Internetissä nyt Pohjois-Amerikassa (25 dollaria, US $ 30 CDN) sekä syyskuussa valita maailmanlaajuiset sijainnit.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ne on suunniteltu käytettäväksi paljaamaan, luonnollisiin kynnet, samoin kuin he ovat melko yksinkertaisia ​​soveltaa … lukuun ottamatta yhtä mahdollisista tarttumispistettä, mutta enemmän kuin sekunnissa.

On mukavaa, että sarjoihin kuuluu 24 kynsiä, joten se on suuri mahdollisuus löytää 10 heidän keskuudessa muotoa sekä kunkin kynsien kokoa (Mac, Entä Mah Varpaat ?!).

Kun menette laittaa nämä päälle, ole varovainen vuoraus ne pitkin kynsi jalat ennen kuin painat niitä alas, koska kyseinen liima? – Tuo juttu ei ole vitsi. Menetelmä vahvempi kuin Lee Press-On kynnet takaisin päivässä.

Myönnetään, liima ei todennäköisesti ole vahva riittävä pitämään kynnet liikkumasta, kun pelaat eeperää pitkää pianoa Sonata tai kirjoita uusi … mutta sen pitäisi olla tarpeeksi tiukkaa yöllä.

Ja Uber-liimasta huolimatta kynnet ovat edelleen melko yksinkertaisia ​​poistaa. Yksinkertaisuus jokaisen irti kuoriutumalla hitaasti sivulta. Jos olet varovainen, sinun pitäisi pystyä saamaan yhteen 3-4 hyödyntää ennen kuin liima menettää Mojon.

Uskon, että se on myös mahtavaa, että he eivät jätä minkäänlaista tahmeaa jäännöstä, kun ne poistetaan.

Minulle sekä pienet kädet, demilune, kunkin kynsien lyhyempi pituus sekä neliömäinen kärki, oli mukavin kolmen … ja minäkin uskon, että se näyttää hienoin! Pidän käänteisestä kultaisesta puolikuu sekä matta musta kulta kromia vastaan.

Se on vain kuuma.

Osa-aikaisen perfektionistisena, en ole hullu teini-pelimerkkeistä muutamien matta-kynsien lopussa, mutta se ei ole ilmeisen ilmeinen, jos et näytä myös läheisesti.

Minulla oli vähän vaikeuksia menossa minun päiväni ja demoiselle … Uskon, että he ovat vain paljon niin kauan minulle, ja minulla oli vaikea tehdä päivittäisiä tehtäviä, kuten kirjoittamista ja avautumista Lipstickin putket.

Tunsin kuin minulla oli Eagle Talons! – Samoin kuin vahingossa lapsellut valtava valikoima ruffian punainen huulipuna luodosta.

Grrrr …

Voi – mitä teet, älä käytä sormiasi hiuksilla, kun käytät näitä. Tein aikaisemmin tänään, kun käytät demiluneja samoin kuin yelped kun yksi kynnet sai kiinni. Se kesti minuuttia tai niin yksinkertaisuutta se rikkomatta mitään / monia säikeitä.

Olisin halunnut lopettaa tämän arvioinnin jotain Kitschian kanssa, “Mac naulattu se!” Kuitenkin en tiedä … hauskaa pelata päivä tai yö kaupungin, ei kuitenkaan jotain, jota käytän joka päivä.

MAINOS

Hinta: $ 25 US, 30 dollaria CDN (saatavilla kolmessa tyylissä, joista jokaisella on 24 naulaa)
Saatavuus: Tarjottu Internetissä nyt Pohjois-Amerikassa ja tulossa valitsemaan maailmanlaajuiset Mac-paikat syyskuussa
Makeup ja Beauty Blog Arvostelu: B

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen