0

Mitä valitustuotteita (tai tuotteita) Oletko tällä hetkellä metsästys? Jaa metsästäjä salaisuuksia!

June 26, 2022

Totuus kerrotaan, on aina niin paljon tuotteita “tarvitse” (Air Quotes, Hyvin löyhästi lisätty), mutta tällä hetkellä tehtäväni on löytää uusia kerman varjoja, jotka rock minun maailma.

Tämä on minun ehdottomani.

MAINOS

Osana tätä erittäin ratkaisevaa tehtävää menin eilen Ultaan, tiedät … suorittamaan Recon, koska testaajat ovat käytettävissä uudelleen.

Side HUOMAUTUS: Tämä hämärtyi minua vähän, koska se on ollut kauan, ja vaikka aiot soveltaa mitä tahansa meikkiä testaajista todellisesta kasvoistani milloin tahansa, nähdessään, miten tuotteet askel ja katso iho todella auttaa saada Tunne heille, minkä vuoksi minä valinan muutamia värejä, jotka saivat silmäni.

Olen edelleen syvällä toiminnan tutkimusvaiheessa, mutta minulla on keltainen ja greigen sävyt Smashboxista aina kerman varjolinjalla luettelossa. He muistuttavat minua vähän vanhoista kouluista Mac-maaleista (RIP).

Yhdessä kerma varjoa, etsin myös kosteuttavaa aurinkovoidetta (minä tarvitsen, että tarvitsen runsaasti kasvoja ja kehoa syksyllä ja talvella), kevyt hiusöljy ja tumma burgundin kynsilakka, jossa kerma viimeistely .

SHH! Hiljainen. Älä anna sijaintiasi. Meidän on oltava varkain saada hyvä metsästys.

MAINOS

Mitä valitustuotteita olet tällä hetkellä metsästää?

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen