0

Sunnuntaisin kielekettä kissa, meikki ja charm blog maskot, vol. 698

April 2, 2022

Tyttö, toivon, että sinulla on kissasi kohtelee valmiita! Et halua olla valmis kansallisesta rakkaudesta lemmikkisipäiväsi, joka oli tänään, BTW.

Nyt haluan sanoa, että molemmat välilehdet ja rosie olisivat kyllästyneet silmäni, jos olen koskaan unohtanut tällaisen olennaisen tapahtuman, mutta olen onnekas avustamaan kahta raja-aluetta, jotka rakastavat kissoja, joten jos olisin koskaan unohtanut unohtaa Päivä päivä, he olisivat juuri tukahduttaneet minua kisu haleja ja keksejä, kunnes muistan kätevästi.

MAINOS

Tässä on asia, kun lemmikkisi ystävät ylittävät sateenkaaren silta … että syvä rakkaus? Se ei koskaan mene pois. Se pysyy kanssasi ikuisesti. Kun i Kuva-välilehdet, jotka etsivät minua ja hitaasti vilkkuu hänen kauniita vihreitä silmiä, olen edelleen samaa lämpimää tunnetta, kun välilehdet olivat vielä täällä, ja voin silti muistaa, miten tunsin, kun avaisin oven Sain kotiin töistä ja välilehdet Sprint, missä hän oli tervehtimään minua, myowing koko matkan, ja sitten nauti alas parhaiten jalkojen edessä tekemään selänsä. Se kaunis oranssi tumma oli niin herkkä …

Tänään näytin Rosie Rakastan häntä aamiaisella, lounaalla ja illallisella, joka teki päivänsä. Tietäen Rosie, vaikka hän käyttää minua pilata häntä selvittämään tieteellinen laskelma manipuloida minua ruokkimaan herkkuja koko ajan, ja hän testaa teoriansa tieteellisen menetelmän avulla. Tulen vain tuntematon osa Genius Cat Science Experimentin.

Rakastan sitä Rosie on niin älykäs. Tabs – siunaa hänen sydämensä – oli kaunein, suloisin poika … mutta hän ei ollut älykkäin kissa irtoa (lol).

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Rakastan Rosien kykyä ongelman ratkaisemiseksi. Hän on melko kitty nero. Itse asiassa, kun teimme ensin kotiinsa, katselimme näyttelyä televisiosta yhden yön pennuista, ja kun Rosie kuuli pennun itkusta näyttelyssä, hän katsoi koko olohuoneen niille pienille vauvan kissoihin. Hän katsoi television takana television alla ja joka kulmassa, kun taas välilehdet eivät ole koskaan pitäneet jotain tällaista.

MAINOS

Rakastan myös, että Rosie nukkuu kanssamme sängyssä joka ilta ja miten hän tekee erityisiä asioita vain minulle. Kuten, olen ainoa, jonka pää hän nukkua. Yup, hän ei tee sitä kenenkään muun kanssa.

Ystävällinen naapuruston charmin addict,

Karen