0

Unohda Milkshakes, Thebalmin Cabana Boy Blush tuo kaikki pojat nurmikolle

June 4, 2023

, joka on TheBalm Cabana Boy Blush ($ 21) posket
Kun olen babysat tämä ihastuttava bitti nainen, joka jotenkin ymmärsi lyrics että Kelis Song, milkshake … ja hän myös otti heidät sydämeen.

Hän uskoi, että pirtelöt todella tuovat kaikki pojat pihalle, samoin kuin koska hän uskoi, että kaikki pojat olivat Yuckyä, hän vannoi ei koskaan ollut milkshake.

MAINOS

Hahaha! Babesin suusta …

Sitä uskoin tänä aamuna, kun vedin ulos Thebalmin uuden $ 21 Cabana Boy Blushin. Kuten meikki maailman maitohaku, se on myös tarkoitus tuoda kaikki pojat pihalle.

Puhuessaan. Thebalm julistaa, että tämä pigmentoitu, lämmin ruusuinen vaaleanpunainen, jossa on luumu, saavat pojat (tai tytöt), jotka menevät jokaiselle huipulle.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Viikon tai niin käyttäen sitä pois päältä ja siitä, odotan edelleen Ryan Goslingin tarjousta punosten hiuksiani sekä tuoda minun kukkaroni.

Mutta toinen kaveri elämässäni tuntuu tarkkaavaisemmalta …

Käytin Cabana Boy posket toisella päivällä, kun El Hub totesi, että hän piti meikkiä (huomaa: ilmaisi kaikenlaisia ​​huolenaiheita.

Siinä on lämpö, ​​jonka pidän, mutta uskon, että peukalon sävyt tekevät siitä, että se on pukeutunut Cool-toned Galsille.

Toinen Plus: Se kestää päivän. Ei ole tarpeen kosketus.

Sopin puhelun, joka on darned lähellä täydellistä, jos se olisi hieman helpompaa sekoittaa Bronzeriin ja säätiöön. Vain pari lisäpyyhkeitä.

MAINOS

Oh, samoin kuin ehkä täsmälleen, kuinka paljon pigmenttejä se sisältää, se voi korostaa minkä tahansa tyyppisiä hiutalevyjä, joten käytä kevyttä kosketusta, jos sinulla on ylimääräinen kuiva iho.

Hinta: $ 21 0,3 unssin pannulle
Saatavuus: Tarjotaan nyt TheBalmin laskurit sekä samoin verkossa
Makeup ja Beauty Blog Arvosana: B +

Ystävällinen yhteisön kauneudenhaku,

Karen