0

7 tapaa voittaa 50 dollaria EGIFT-kortti Sephora! (Päättyy maanantaina)

April 28, 2023

Makeup ja kauneus Blog Sephora Giveaway!

Huomaa itsellesi: kirjoittaminen on kovaa, kun käytät käsineitä … vaikka he ovat sormettomia ja niillä on äärimmäisen söpö lumi leopard-tulostuskuvio.

MAINOS

Sisäinen kissan nainen oletettiin virheellisesti, että kitty-tulostuskäsineet olisivat enemmän edistämään kirjoittamista.

Yup, elämme ja oppia …

Olen hajonnut ja sai nämä Betsey Johnson musta ja harmaa Leopard-Print Knit -käsineet puhuimme aiemmin tällä viikolla. Muistat – olin kiusattu ensimmäistä kertaa, kun näin heidät, mutta unohdin lahjakortin, jonka halusin käyttää kotona.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tuolloin olen tajunnut, että jos maailmankaikkeus halusi minun olevan sormenmattoman leopardin käsineet elämässäni, käsineet olisivat edelleen Nordstromissa seuraavalla vierailullani ja lo-and-katso, he olivat!

Nyt saatat miettiä, miksi käytän niitä talon sisällä kirjoittamaan. No … miksi ei? Olen keittiössä, joka on talon kylmimmällä huoneella, ja se on erityisen kylmä tänä aamuna (käytän parkaa ja käsineitä kahvia ja tyyppiä).

Mutta se ei ole edes hauskin osa. Hanki tämä: termostaatti on asetettu 65 astetta … Joten maailmanlaajuisessa asioissa, se ei todellakaan ole kylmä täällä, haha! En vain suunniteltu kylmäksi.

Joten mitä levyllä on tänään? Muu kuin pysyminen lämmin, minulla on muutamia askareita tehdä (Blergh! Vaikka rakastan puhdasta kylpyhuonetta …) ja jotkut joululahjat, ja toivottavasti minulla on aikaa elokuvaan yksi tai kaksi uutta videota. Olen todella nauttinut videon asiasta tähän mennessä ja haluat tutkia.

Ennen kuin menet, älä unohda syöttää tällä viikolla Sephora Giveaway, vaikka se olisi vain yksi merkintä kirjautumalla widgetiin ja jättämällä kommentti. Et koskaan tiedä – tämä voisi olla viikonne.

Yksi (1) Sephora EGIFT-kortti, joka sisältää 50 dollaria lähetetään voittajalle sähköpostilla (kansainväliset lukijat, voit valita 50 dollaria, jonka PayPalin lähetetään 50 dollaria).

Syötä alla olevan RaffleCopter-widgetin avulla.

Avoinna USA: lle ja kansainvälisille lukijoille.

Sinun on oltava vähintään 18 tai vanhempi päästäksesi (tai muuten aikuisten, joka perustuu paikallisiin lakeihinne).

Kommenttisi voi olla mitään ollenkaan, mutta tässä on joitain ideoita, jos olet jumissa:

Mitkä ovat suosikkielokuvan välipalat?

Mitkä ovat heittää-ja-go meikkituotteet?

Oletko koskaan ollut radiossa tai TV-ohjelmassa?

Mikä on kaikkein rauhallinen paikka, jonka tiedät?

Kuinka monta scrunchia sinulla on?

Mikä on Starbuckin drinkin valinta

Voit syöttää enintään seitsemän tapaa parantaa mahdollisuuksiasi voittaa.

Giveaway päättyy maanantaina 16. joulukuuta 2013 klo 11:59 (Tyynenmeren aika).

Täydelliset ehdot ovat käytettävissä widgetissä.

MAINOS

Rafflecopter giveaway

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen