0

Käyttämällä monikäyttöisiä Le Monochromatiquesin Lancôme nykypäivän Lazy Girl Glam: Päivän kultainen ruskea Smokey Eyes, Coral posket ja huulet

September 12, 2022

Lil ‘Bit Smoke
Se on perjantai 13.! Vuonna 2020! Vakavasti, onnea meille kaikille …?

Side HUOMAUTUS: Oletko taikauskoinen? Haluan ajatella itseäni, koska se ei ole liian taikauskoinen, mutta kun annettiin mahdollisuus maksimoida onneani koputtamalla puuta tai asettamalla kolikoita uupuneeni uudenvuodenaattona (se on filippiiniläinen asia), teen sen. Ja jos on koskaan jotain, joka näyttää luonnostaan, kuten nukke, joka on valmistettu napin silmillä ja heinällä HELLA Needles juuttui siihen tai vanha lasipullo täynnä hampaita! – Ei ole mitään keinoa kosketa sitä.

MAINOS

Varo näitä tikkaita ja mustia kissoja!
Siinä hieman pariton huomautus … Tässä on tänään kasvot, jotka ovat onnea, koska olin onnekas kompastumaan näihin hämmästyttäviin monikäyttöisiin pannuja Lancôme. Oletko kuullut Le Monochromatiquesista? He pysyvällä rivillä. He ovat nämä kermaiset monikäyttöiset tuotteet tyylikkäässä mustassa kompakteissa, joissa on selkeät topit (mitä rakastan, muuten, koska voin nopeasti löytää tarkan värin tarvitsen), ja pomppi pehmeällä tekstuurilla, ja voit käyttää niitä Kansi, huulet ja posket. He sekoittuvat kuin unelma!

Joten tyylikäs!
Olen MAC: n NC42, muuten.
Olen ollut oikeastaan ​​siihen, mitä haluan soittaa “Laiska Girl Glam” viime aikoina, jotka näyttävät, jotka luottavat monitoimilaitteeseen meikkiä ja sisällyttämään hienovaraisen elementin tai kaksi glamouria (kuten hazy Smokey Kansi tai hehkuva posken kohokohtia), mutta kuten , tonted tarpeeksi, joten tunnen mukavan yllään heitä suorittamaan tehtäviä. Annan itselleni 15-20 minuuttia aikaa tehdä kaiken alusta loppuun; Näin en saa kiusattua kasautua paljon enemmän tavaraa kasvoni, lol!

Joka tapauksessa Le Monochromatique linja on ihana tällainen ilme. Täällä käytin matta Coral Shade ranskalainen asia kuin punastuminen ja huulipuna. Seuraavaksi minä innoitin hieman helmiksi samppanjaa eklat ylemmän poskillani ja silmäni sisäkulmissa korostusjänä (voit myös käyttää sitä luomivärinä). Sitten pyyhkäisin vähän mattaruskea ooh la la la (joka kaksinkertaistuu Bronzerina) kansilla mustan lyijykynällä pehmeäksi, päivällä Smokey Silmät.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kun sinulla on 12 kiloa hiusta, voit myös tehdä jotain sen kanssa, hahah!
Sen lisäksi, että katsot yksinkertaista – rakastan, miten nämä voiteet eivät näy liian paksuina tai ilmeisinä – rakastan, miten voit käyttää niitä niin paljon eri tavoin. Aion sekoittaa ruskean ja samppanjan silmilleni seuraavaksi nähdäksesi, mitä tapahtuu.

Teen hiukseni nakata, tarkista kynnet …

Makeup kulunut tässä ilmeessä

Base: Lancôme iho tuntuu hyvältä Tan

Posket: Lancôme Le Monochromatique Ranskan Affairissa (Blush), Eclat (korostin)

Huulet: Lancôme Le Monochromatique Ranskan Affairissa

EYES: MAC Smolder liner, Lancôme Le Monochromatique in Oh La La, Laura Mercier Caviar Mascara, urban Decay Brow Beater in Neutral Brown

Speaking of black cats

This is one of my favorite Janet Jackson songs, and it seemed proper for today.

MAINOS

Ystävällinen naapuruston valittaa Addict,

Karen

P.S. TGIF! ?