0

Chanel LA Base Obre à Paupière Longwear Eyeshadow Primer on pohjan ässä

July 20, 2022

ennen kahdeksan tunnin kuluttua, käyttäen Chanel Longwear Eyeshadow -alustaa pohjana. (BTW, se on pytin valitus “ei bs” yhdistelmä kannellani.)
Saanen aloittaa tämän ilmoittamalla, että olen ohittanut Eyeshadow Primerin kuukausina.

En ole vain hyödyntänyt sitä.

MAINOS

Se oli vain yksi askel, ya tietää? Sekä tuntui siltä, ​​että voisin antaa sen, koska se ei ollut ristiriidassa äärimmäisen meikki minimalismia (sellaisena kuin henkilö, joka tuo vähintään viisi alaston huulipunaa käsilaukussaan millään tavoin).

Pohjimmiltaan se ei ollut kuin tarvitsin silmäni meikkiä jännittäen minkä tahansa yksilön hellan tuntia joka tapauksessa. Se ei ole kuin välilehdet ja Connor huomauttavat, kun rypytys väri on häipyä Oblivion (Onneksi), mutta Coywolfin esikoulun kanssa haluan aloittaa tekemällä erilaisia ​​asioita meikkii.

Enimmäkseen haluan käyttää ruskeita savuisia silmiä samoin kuin punaisia ​​huulia. Kuitenkin vähenen sinua haastamaan kannet, joten haluaisin silmän aluke, mutta haluan, että kaikki on kaikki kellot sekä pilli.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Kuten tämä Chanelista.

32 dollaria Chanel La Base Ombre à Paupière Longwear Eyeshadow Pohja

Tämä läpäisemätön luomiväri pohjus pyyhkäisi minut jalkoni kissan Vans!

Se ei ole kuin silmän alukkeen soveltaminen on vaikeaa, mutta se on ehdottoman paljon helpompaa normaalia tämän jälkeen sen tasaisesta johdonmukaisuudesta.

Tulee putkeen, jossa on DOE-jalka. Rekvisiitta, jos voit nimetä ympäröivän Chanel Eyeshadows sekä Quads!
LA Base on “kosteampi” kuin NARS-alukkeita sekä pääkaupunkiseudun hajoamista, mutta se kestää yhtä kauan. Käyttämällä se on kuin silmäsateen soveltaminen, samoin kuin uskon, että se on paljon helpompaa ja nopeampi minulle hyödyntää kuin muut alukkeet valtavista dawgsista.

Vihje: Jos käytät paljon kirkkaita silmämeikkiä tai jos pidät luomiväristä, katsokaa uskomattoman tyydyttymistä, valitse NARS Pro Prime. Uskon, että se on paras aluke intensiteetin vahvistamiseksi. Chanel sekä pääkaupunkiseudun, välin, tee kunnossa kyseisessä osastossa, mutta heillä ei ole mitään NARS.

La Base is likewise featherweight, which is incredibly crucial to me ideal now since I’ve gotten utilized to not feeling like I’m using layers of eye makeup, yet in spite of exactly how light it feels, it still hangs on to powders as Hyvinvoituna rakas elämää.

Lisätty bonus: Se lisää myös sidottua kosteutta kannelleni, samoin kuin kun iho on kuivaa osilla kuin minun, jokainen mikrolitran kosteudesta.

En voi olla riittävästi suuria asioita tästä! Jos voisin, ainoa asia, jonka muutan, on hinta … mutta se on Chanel.

MAINOS

4/5 sydämet.

Ystävällinen yhteisön valituslääketieteesi,

Karen