0

Pixi Geltint & Silkgloss: Lovin ‘Nämä rehevä, matala-avain Lip Combos

October 8, 2022

Nämä Pix Geltint & Silkgggloss Combos ovat hilloa parhaiten miaw! Top: Berrytint & Wonderful Gloss, PinkTint & Prettygloss sekä BeachTint & Frescgloss (12 dollaria kukin)
Pidän ya, matta huulet. Olen todella tehdä, mutta kuten monissa pitkäaikaisissa suhteissa, joissakin tapauksissa poissaolo tekee sydämestä kasvaa fonder, niin … Meidän täytyy taukoa. Vain vähän. Koska kun se on kuuma kuin se on ollut täällä viime aikoina, matta huulet eivät näytä oikein. Kuitenkin kiiltoja sekä huulipunat, kuten Pixi Geltint & Slickgloss Combos (12 dollaria), jotka molemmat ovat.

Ehkä se on, koska kuuma sääolosuhteet tuovat minut hyvin vähän meikkiä mielialaa tai ehkä se on näiden luonnollisten näköisten väreissä. Kaikki, mitä ymmärrän, on se, että kulmasivat / ripsiväri / geeli punastuminen / kiiltävä päivä, pidän näistä doe-foot duosta.

MAINOS

Hei, kauniita!
Siellä on kevyesti sävytetty nestemäinen huulisäkki toisessa päässä sekä pelkkä, ei-tahmea kiilto sileällä, kevyellä kaavalla. Voit käyttää sävyn tai kiiltoa itse tai voit kerätä kiiltoa sävyn päälle, mikä on tavallisesti. He haju sekä maku nahkoinen Yummy minttu teetä sekä kaikki kolme duosta ovat uusia Pixin pitkän aikavälin riville.

PinkTint & PrettyGhoss

En pidä, kun nestemäiset huulet eivät sovellu tasaisesti samoin kuin jätä tyhjät laastarit minun pucker. Se on kipu booty (korjaustiede on paholaisen työ!), Mutta Pixin huulet (kun ylitän niitä kiiltolla) Levitä tasaisesti.

He myös kestävät minut noin kaksi tuntia, kun olen vain chillin “sekä ottaa satunnainen sip bkr-pullostani, eikä mielessäni tarvitse hakea niitä, koska voin se ilman peiliä, koska he ovat Pelkkä.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

BeachTint & Fresclgon
Berrynint & ihana kiilto
Mainitsin täsmälleen, kuinka rikkaat nämä ovat kosteusosastossa? Kuivat huulet, en ole sinua!

Käytän vaaleanpunaista ja pelkkä vaaleanpunainen duo (PinkTint & Prettygloss) sekä marja sävy ja lisääntynyt kiiltävä duo (Berrytint & Wonderful Gloss) paljon enemmän kuin tiilisäkki sekä Papaya Gloss One (BeachTint & Frescgloss) Koska uskon, että ne näyttävät paljon yksinkertaisempia ja helppoja sekä luonnollisempia (vaivattomia?), Kuitenkin tiili / papaija yksi on voimakkain, samoin kuin uskon, että se on aivan liian.

MAINOS

12 dollaria kukin, et todellakaan voi mennä vikaan minkäänlaiseen niistä.

Ystävällinen yhteisön charmin addict,

Karen