0

Mikään ei sano “Rakastan Shimmer!” Kuten uudet Mac-objektit kiintymysten vaaleanpunaisista ja ruusupigmenteistä

March 11, 2023

$ 35 MAC-objektit kiintymysten vaaleanpunaisista ja ruusupigmenteistä ja glitter-asetuksesta
Pitäisikö minun dab hieman kansi tai sisäkulmissa? Entä ylhäältä tai alapuolella minun brow luu? Ylhäältä ylemmän poski? Minun Cupidin keula? Ehkä minun pitäisi sekoittaa hieman kehoni kosteusvoidellani kimallukseksi hartiat ja jalat. Tai minun pitäisi vain kaataa koko purkki itselleni kuin olen huono tyttö Billy Idol -videossa? (Huomaa itsellesi: Älä kiinnitä kielesi, jos teet tämän, koska se olisi huono idea.)

MAC-objektit vaaleanpunainen + ruusupigmentit + glitter
Ah … Ajattele vain kaikki hohtavat, kipinät asiat, joita voisit tehdä uusien Mac-esineiden kanssa kiintymys vaaleanpunaisia ​​ja ruusupigmenttejä ja glitter-asetettu. Upea tytöille, jotka haluavat valintoja.

MAINOS

Vasemmalta: pigmentti kuiskaus vaaleanpunainen, pigmentti tan, pigmentti ruusu, kimallus rikkaus ja pigmentti kulttuurissa Rouge
35 dollaria asetettu ($ 42 CAD), yksi neljästä Mac-pigmentistä ja Glitter-sarjat tulevat 27. lokakuuta MacCosmetics.com ja 6. marraskuuta myymälöissä, sisältää viisi pientä pulloa (0,09 unssia kukin), neljä niistä löysät mac-pigmentit ja muut Mac Kimallus.

Kaksi pigmenttiä – vaaleanpunainen ruskea tan (joka näyttää loistavan kannen satula ja pehmeä ruskea rypytys) ja phummy ruskea perintö Rouge – ovat minun suosikkeja, mutta pidän koko valikoimasta. Hyvät valinnat väreille, jotka kulkevat syksyn rikkailla burgundilla, purples ja coppers.

MAC-liplassin kanssa

MAINOS

Vaaleanpunainen ja ruusu on yksi neljästä pigmentteistä ja glitter-sarjoista (muut ovat 1) kulta ja beige, 2) hopea ja sininen ja 3) pronssi), jotka tulevat 27. lokakuuta Mac-verkkosivustolle ja 6. tammikuuta 2015 myymälöihin.

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen