0

Kuten todellinen varjostus on nyrkkeilijät, Urban Decay Shadow Box on loistava kauneus aloittelijat (ja kokenut meikki mavens)

January 11, 2023

yllään uusi kaupunkien hajoaminen varjo laatikko Eyeshadow paletti (34 dollaria), saatavilla nyt yksinomaan Ulta-myymälöissä ja ultaan. yhdistää
Urban Decay’s New $ 34 Shadow Box Eyeshadow paletti on parempi tasapaino kuin kehittynyt jooga-luokka! – Ja se antaa minulle niin. Paljon. Toivoa.

En voi koskaan pystyä saavuttamaan täydellistä tasapainoa päivittäisessä elämässäni, mutta meikkii? Haaay! Tyttö voi sulkea.

MAINOS

Urban Decay Shadow Box, 34 dollaria
Tämän paletin avulla voin työntää mitä meikki-Averse Pal Cindy kutsuu “My Makeup Agenda”, ja seuraavan kerran näen hänet ja minun PAL Jen (minun kaksi parasta lapsuuden Gal Palalia), uskon, että olen aikoo tehdä niin.

Tämä on loistava aloittelijoille (meikki-Averse Friends) ja ihmisille uusi brändi.

Uudet sävyt: Indo, Moonshadow ja paistettu cowboy; Uudelleen edistää: sin, bordello, tornado, smog, pimennys, salama, sieni, kadonnut ja freelove
Jen ja Cindy eivät täsmälleen pakkomielle, mutta minun elämäni tehtävänä on tapahtunut. Eräänä päivänä, olen voiton!

MAINOS

Kissat ja meikkipaita?

42 dollaria

Osta nyt

Tässä on minun suunnitelmani: Ensinnäkin, minä houkutella heidät varjo laatikon Stylin ‘musta ja violetti tapaus, jossa koteja 12 jauhe varjoja – yhdeksän UD: n bestselling sävyjä ja kolme uutta uutta (Indo, Moonshadow ja Baked Cowboy).

Seuraavaksi olen koukku neutraaleilla, ja ruskeat, mustat, kultaiset ja bronssit. Yup, puolet tästä paletista koostuu jokapäiväisestä sävystä, mikä tekee siitä loistavasti käytännöllisen.

Vasemmalta: Sin, Indo (uusi), Bordello ja Tornado
SMOG, Blackout, Flash ja sieni

Urban Decay Shadow Box Swatches vasemmalta: kadonnut, freelove, moonshadow (uusi) ja paistettu cowboy (uusi)

Sitten tiivistän sopimuksen bookerous kirkkaat ja jalokivet.

Tiedän, vihreät ja blues voivat olla pelottavia, jos et ole tottunut niihin, mutta vakavasti, heidän ei tarvitse olla. Voit käyttää kirkkaita. Se vain auttaa helpottamaan tiesi …

Brown of Brown kansi, smudgy jewel-toned varjossa ripsien linja – helppo tekee se.

Synti (kansi ja sisäinen kulma), Smog sekoitettuna paistettua cowboy (rypytys), kadonnut (alempi ripsien viiva) ja sähkökatkos (ylempi ripsien linja)
Olen myös pukeutunut Cosmetics CC + Gloam paletti posket ja tiimalasi nude stylo nro 5, jossa on kaupunkien hajoaminen valehtelija kiilto huulillani
Näen sen nyt …

Vakuuta Cindy anna minun tehdä silmänsä meikkiä. “Dude!” Kerron hänelle: “Se on vain ruskea. You can totally wear brown eyeshadow. It’s not going to kill you to try. Lupaan. and while we’re at it, why don’t we just smudge a bit of this green on your lower lash lines… trust me, this is gonna look awesome.”

Hah hah…

Per usual for urban Decay, these shadows lay down loads o’ pigment, blend easily and cling to the skin (I get at least 10-11 hours out of them when I use them on top of primer), but the fallout… It’s like dealing with a 20-pound tabby’s litter box.

Armoton.

Constant.

Do yourself a favor, and do your eye makeup first, before your face makeup. Then, clean up the inevitable mess that ends up on your cheeks before going back in to finish your foundation, concealer, powder, etc.

MAC-liplassin kanssa
Lastly, I’d like to give a shout-out to Baked Cowboy, one of the new shades. This shimmery golden bronze is like the Hall to my Oates, the Wendy to my Lisa. mix it with your favorite brown eyeshadow (you know, one of those 7,000 you’re hoarding), shimmer or matte, and watch it transform into something even more lovely.

MAINOS

In these pics, I’m wearing it in the crease mixed with Smog (also from the palette). It just adds a little extra dash of magic fairy dust.

Hinta: $ 34
AVAILABILITY: available now exclusively at Ulta stores and ulta.com
MAKEUP and beauty blog RATING: A-

Ystävällinen naapuruston kauneuden addikti,

Karen